Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 21:03, 19 gru 2012

Do góry
ło matko tyle tu zdolności . trudno mi w to uwierzy , ale nie wytrzymałam parcia i też coś zmajstrowałam . jestem dumna - to pierwszy świąteczny wianek . tylko beż śmichów koleżanki

Ogród niby nowoczesny ale... 21:01, 19 gru 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Ożesz w mordę jeża ... !!! Piekny wianek, że się tak wyraże
Justynka też na drut nawlekała

ożesz w mordę jeża !!! ... że się powtórzę ... nie mam wyjścia zmałpować muszę ,,,

Ogród niby nowoczesny ale... 21:00, 19 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

ożesz w mordę jeża !!! ... że się powtórzę ... nie mam wyjścia zmałpować muszę ,,,
Ogród ogrodniczki 20:58, 19 gru 2012

Do góry
Ale talenty dzięki ogrodowisku odkrywamy piękny wianek
Ogród niby nowoczesny ale... 20:55, 19 gru 2012

Do góry
Ogród niby nowoczesny ale... 20:48, 19 gru 2012

Do góry
Magda70 napisał(a)
Do wianka Justyny troszkę brakuję...ja nie mam duszy artysty a zmałpować tak dosłownie jednak nie potrafie - jakieś detale zawsze mi umkną...
Nie mam pistoletu na klej wiec nadziewałam włóczkę na wieszak druciany...
Ale i tak mi się podoba

....potrzeba matką wynalzaków... ja by na to nie wpadła....zresztą antytalent ze mnie totalny.... no ale Twój wianek naprawdę wyszedł
Ogród niby nowoczesny ale... 20:44, 19 gru 2012

Do góry
Zdolniacha jesteś. Myślę, że jeśli chodzi o włóczkę to lepiej na drucieją mocować. Ja jak robiłam wianek na podkladzie ze słomy to mi się od pistoletu paliła haha nie wiem jak z wełenką.
Ogród do odświeżenia 20:30, 19 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Julka i wiesz jaką radochę mam gdy wchodzę do domu i wita mniei wianek z wiankowania ?

Mi by się też "micha jarzyła"
Ogród do odświeżenia 20:27, 19 gru 2012

Do góry
Julka i wiesz jaką radochę mam gdy wchodzę do domu i wita mniei wianek z wiankowania ?
Ogród do odświeżenia 20:26, 19 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Obiecałam, no to wklejam. Ja raczej tradycjonalistka jestem i zamiast wiankowania było stroikowanie, ale tak naprawdę to nigdy nie wiem jak ten wianek przymocować do drzwi...a Sebek pisał, że można powiesić dwa po obydwu stronach dla równowagi. No niestety u mnie nie za bardzo, bo dom z lat 70-ych i przedsionek jest mikry...jedna osoba w zimowej kurtce ledwie się mieści, a M i Kuba do malutkich nie należą, więc wewnętrzny wianek tylko by przeszkadzał.

]

Ja się nie patyczkowalam i wbiłam gwóźdź w drzwi.... Przecież po wiankowaniu bożonarodzeniowym zrobię kolejny wianek.... a potem wiankowanie wiosenne będzie....
Jak wianek wisi M nic nie mówi....

Sliczne stroiki!

Może i masz rację Marzenko...pomyślę nad tym wiankiem...
Ogród do odświeżenia 20:24, 19 gru 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Obiecałam, no to wklejam. Ja raczej tradycjonalistka jestem i zamiast wiankowania było stroikowanie, ale tak naprawdę to nigdy nie wiem jak ten wianek przymocować do drzwi...a Sebek pisał, że można powiesić dwa po obydwu stronach dla równowagi. No niestety u mnie nie za bardzo, bo dom z lat 70-ych i przedsionek jest mikry...jedna osoba w zimowej kurtce ledwie się mieści, a M i Kuba do malutkich nie należą, więc wewnętrzny wianek tylko by przeszkadzał.

]

Ja się nie patyczkowalam i wbiłam gwóźdź w drzwi.... Przecież po wiankowaniu bożonarodzeniowym zrobię kolejny wianek.... a potem wiankowanie wiosenne będzie....
Jak wianek wisi M nic nie mówi....

Sliczne stroiki!
Lecę w kulki... 20:13, 19 gru 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

Zrobiłam wianek...eko...pure nature oprócz kleju...

Pozdrawiam mistrzynię klimatu
Czy ja już pisałam, że ten wianek to mój absolutny numer jeden? Jest cudny.
Pierniczki też śliczne były, ale nie do końca rozumiem jak to było robione, ten lukier - szprycą z materiałem? To jakaś specjalna końcówka?
Co z tym ogródeczkiem począć 19:58, 19 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Ewo gratulacje, zmiany obejrzałam i widzę, że tworzy się następny ogrodowiskowy ogródek- trzmielinki, bukszpaniki, bardzo fajne ci wyszły te rabatki. Jeszcze tylko troszkę czasu potrzeba, żeby się wszystko rozrosło i będzie ślicznie. I domek do świąt już gotowy, a na wianek nie narzekaj- od razu widać, że tu ogrodowiczka mieszka, pozdrawiam

Gosiu witam cie cieplutko ,bardzo miło mi cie gościć
Gosiu mój ogród jeszcze nie jest ogrodowiskowy ,ale wierzę że będzie, strasznie dużo jeszcze pracy ,ale kiedyś przy waszej pomocy będzie pięknie .
Pozdrawiam i zapraszam
Ogród niby nowoczesny ale... 19:57, 19 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Chetnie bym ten zmałpowany wianek Justyny obejrzała
Obiecalaś !

Ps płakać nie będziemy, zaklinamy śnieg, padaj, padaj, padaj!

Dobra, dobra...ide po aparat...
Słabo zaklinasz czarownico - nie pada śnieg więc pomogę ci w zaklinaniu padaj, padaj!
Wersja mini mini 19:53, 19 gru 2012

Do góry
Świetne inspiracje - choinki z patyczków godne kopiowania.
Wianek w docelowym miejscu prezentuje się niesamowicie!
Ogród w Holandii 19:06, 19 gru 2012

Do góry
poczytałam,poogladałam, pozdrawiam:Wianek orginalny.Poczatkowo myślałam ,że to guziki
Ogród niby nowoczesny ale... 18:56, 19 gru 2012

Do góry
Chetnie bym ten zmałpowany wianek Justyny obejrzała
Obiecalaś !

Ps płakać nie będziemy, zaklinamy śnieg, padaj, padaj, padaj!
Ogród do odświeżenia 18:38, 19 gru 2012

Do góry

i inne ujęcie

a w tym mam dylemat...dodałam czerwoną świecę, ale będzie inna...hmm, tylko jaka? złota , biała czy kremowa?....najbardziej mi pasuje kremowa...jak myślicie?

a to ma być na kominek, ale nie mam pomysłu na przymocowanie...i na pewno zrobię to dopiero w wigilię, żeby zbyt szybko igły nie opadły
Wersja mini mini 17:30, 19 gru 2012

Do góry
Wianek skończyłam i zawiesiłam dzisiaj w docelowym miejscu...

Ogród Magdalenka 16:58, 19 gru 2012

Do góry
Madziu.. faktycznie wianek na ta dam i fanfary
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies