Ona duża nie jest.. może na foto tak wyszła, ale szerokość jest większa niż 20
Rabata jeszcze do skomponowania.. na razie wrzucam tam moje chciejstwa by urosły i pokazały co z nich można zrobić
I dwie hortensje w tle.. jedna z tych wielkich, a druga..... sorki wyleciało z głowy, a nie mam czasu szukać
I widać kawałek trawki z bliska.. i młoda horti Renhy Vanille Freise - chyba
Janie tnę na jesień kwiatków bo są bardzo ozdobne do tej pory.. Anabelce też nie wycinam kwiatów, tylko wiosną.... skracam pędy..już razem z kwiatami U Ciebie działeczka na którą zimą i tak nie jeździsz, wiec wszytko jedno kiedy zetniesz kwiaty A dla mnie widok z okna na hortensje jest codzienną radością Tak jak trawy
Dzieki Zbyszku za widoczek. Tak na nim pięknie i zielono . Co do gwizdania to nie bądz taki skromny , do dziś z Ciebie przystojniak. Myślę ze nie gwizdałes z powodu dobrego wychowania a nie z powodu innych braków.Najbardziej dziękuję za życzenia związane z internetem, bardzo się przydadzą.
widok od góry z moim wiązem a na płocie mam winobluszcz, który daje cien wieć od góry rabaty zadarnia sie rabatka macierzanka a w cieniu pod płotkiem jest tojeśc rozesłana, zółta