Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Rododendronowy ogród II. 20:37, 02 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Bożenko, doczytam, ale w tygodniu, w weekend z reguły nie siedzę, ale relacja z giełdy musiała być...wrzucam moje birki...cudowne, nr 1!..potem wywal
wiek...16 lat

No fajne są .Miałam coś podobnego dawno temu ale nie ta klasa i kasa. Nie będe wyrzucac bo temat ogrodniczy i może jeszcze komuś sie spodobają. Dzięki ze pamiętałaś bo już u Ciebie szukałam ale było tylko o zakupach. Coś mi się zdaje ze Ty jedna pojechałas bez konkretnych planów zakupowych a najwięcej kupiłas. Zakupy piękne tak jak i klientki tej giełdy.Pozdrówka.

naprawdę nie miałam planów...ja tylko patrzyłam na dziewczyny, co one kupują i tak stałam się posiadaczka wielu roślin...róże i jasmin, dla mnie strzał nr 1
birki sa niezniszczalne, ale to buty niemieckie, więc jak większośc ich produktów, maja dobre opinie, to własciwie buty na całe życie, rany, jak strasznie to brzmi!
ciekawa jestem, jak wypadną Anglicy

Dla mnie nie brzmi strasznie ja nie lubię ciuchów kupowac to chętna jestem na takie co na całe życie wystarcza.
Rododendronowy ogród II. 20:34, 02 lut 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bożenko, doczytam, ale w tygodniu, w weekend z reguły nie siedzę, ale relacja z giełdy musiała być...wrzucam moje birki...cudowne, nr 1!..potem wywal
wiek...16 lat

No fajne są .Miałam coś podobnego dawno temu ale nie ta klasa i kasa. Nie będe wyrzucac bo temat ogrodniczy i może jeszcze komuś sie spodobają. Dzięki ze pamiętałaś bo już u Ciebie szukałam ale było tylko o zakupach. Coś mi się zdaje ze Ty jedna pojechałas bez konkretnych planów zakupowych a najwięcej kupiłas. Zakupy piękne tak jak i klientki tej giełdy.Pozdrówka.

naprawdę nie miałam planów...ja tylko patrzyłam na dziewczyny, co one kupują i tak stałam się posiadaczka wielu roślin...róże i jasmin, dla mnie strzał nr 1
birki sa niezniszczalne, ale to buty niemieckie, więc jak większośc ich produktów, maja dobre opinie, to własciwie buty na całe życie, rany, jak strasznie to brzmi!
ciekawa jestem, jak wypadną Anglicy
ogrodoweimpresjejolki 20:31, 02 lut 2013

Do góry
Aniu, wysiewaj lobelię Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby nie wzeszła Ta którą widać na zdjęciach to właśnie z nasionek

A o kartce faktycznie zapomniałam - pstryknęłam rano i umknęło
I wcale nie różyczka

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:24, 02 lut 2013

Do góry
i lecimy z różami...za 2 zł...ludzie, jestem w szoku, tyle pracy i tylko tle..
nawet jak mi w domu zwiędną i tak się nimi cieszę, są naprawdę piękne...a potem poczekają w domku letnim...

powiedzcie sami, czy nie są warte tych 2 zł?...acha, to krzaczki i zdrowe!
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:24, 02 lut 2013

Do góry
No właśnie dziewczyny .... plastikowe, wesołe i proste w formie ..... czerwony i szary czy oba czerwone?..... bez stolika Anetko bo to ma być umieszczone na kole żwirkowym czerowym z otoczką szarości ..... hmmmm .... będzie dobrze !!!

o tym miejscu piszę .... tam gdzie huśtawka mają być foteliki .... i myślę , że może oba czerwone ???

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:23, 02 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
ciemierniki upchane w nowe buty...

Irenko, cudnie jak ja lubię takie klimaty........
Buziaki zostawiam i lecę dalej........
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:23, 02 lut 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.

Buciory dla Waligóry Ależ szaleństwo, a ja się czaję na giełdę i nic i nic, cholercia niech mnie ktoś porwie o 6 rano

a dopiero do Gosi napisałam, że jak nic dla Waligóry

Danusia, cos ty..nie możesz wyrwać się!! to do ciebie niepodobne, ja już 5.11 wstałam, 6.40 na giełdzie!
dawaj , wsiadaj w samolot i lecimy na giełdę

baty!!!!
Roztoczańskie klimaty 20:19, 02 lut 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
O te konkretnie donice mi chodzi...http://www.hgdeco.eu/produkt/donice-concrete-white/

Zeta a Ty wiesz jak by u mnie przed drzwiami wyglądały???

Ja dzisiaj do moich wsadziłam kule bukszpanowe i nie ten teges, za ciemno... Będą ciemierniki i hebe albo horti, niech się tylko ciut ociepli
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:17, 02 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.

Buciory dla Waligóry Ależ szaleństwo, a ja się czaję na giełdę i nic i nic, cholercia niech mnie ktoś porwie o 6 rano
Rododendronowy ogród II. 20:11, 02 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Dla Ciebie...

Cudna róża , widzę zechcesz mnie przekupic żebym Ci życie darowała. Poznaj moje dobre serce-daruję.
Rododendronowy ogród II. 20:09, 02 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
wiek...16 lat

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:02, 02 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Buty siedmiomilowe
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:58, 02 lut 2013

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:58, 02 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

odjazdowe ... dziewczyny kompozycja w wersji każdej wspaniała ... !!! ... zakofałam się na amen
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:56, 02 lut 2013

Do góry
i taka doniczka i śliczne miniaturki storczyka

do sypialni piękne pnące jasminy...biały i różowy, cudnie ..co tam oszałamiająco pachną...liczę, że w marcu dam w grunt i potem będę rozdawać sadzonki...naprawdę, zapach jest wyjątkowy i zaskakujący...nie znam tych roślin..

kwiaty w zbliżeni...w sumie wygląda jak kwiat maciejki czy tez tytoniu..?

Rododendronowy ogród II. 19:49, 02 lut 2013

Do góry
wiek...16 lat

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:47, 02 lut 2013

Do góry
no i te szable...czy ja chciałam...nawet donice kupiłam do nich...i czy chciałam cięte hiacynty...

nawet mam cyklamen, a potrafię je zamęczyć, chyba jak nikt!

Wiosna idzie, tralala... 19:38, 02 lut 2013

Do góry
Znalazłam jeszcze dzisiaj - piwonia drzewiasta (wyszło że zdjęcia też się muszę nauczyć robić - makro to w ogóle mi nie wychodzą

Wnętrzowisko - dom i wnętrze 19:36, 02 lut 2013

Do góry
Coś Wam pokażę. Moja duma, czyli jak bałaganiarzy spacyfikować. Nie mogłam ścieprieć w otwartej kuchni utsawiania wszystkiego na blatach i zrobiłam coś takiego
Bajzel odsłonięty

I zamknięty - ukrywa czajnik, chlebak, napoje, frytownicę, toster.... i wiele wiele innych rzeczy...

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:33, 02 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Irenko jak zakupy? Już poustawiane?

tak...oprócz róż...póki co nie wiem, co z nimi zrobić, stoją sobie w kuchni i pachną

i nowe donice i hiacynty i storczyk, co do Marzenki nie pasował..
jeszcze pokój do malowania na ja sany szary i koniec!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies