Bożenko, doczytam, ale w tygodniu, w weekend z reguły nie siedzę, ale relacja z giełdy musiała być...wrzucam moje birki...cudowne, nr 1!..potem wywal
wiek...16 lat
No fajne są .Miałam coś podobnego dawno temu ale nie ta klasa i kasa. Nie będe wyrzucac bo temat ogrodniczy i może jeszcze komuś sie spodobają. Dzięki ze pamiętałaś bo już u Ciebie szukałam ale było tylko o zakupach. Coś mi się zdaje ze Ty jedna pojechałas bez konkretnych planów zakupowych a najwięcej kupiłas. Zakupy piękne tak jak i klientki tej giełdy.Pozdrówka.
naprawdę nie miałam planów...ja tylko patrzyłam na dziewczyny, co one kupują i tak stałam się posiadaczka wielu roślin...róże i jasmin, dla mnie strzał nr 1
birki sa niezniszczalne, ale to buty niemieckie, więc jak większośc ich produktów, maja dobre opinie, to własciwie buty na całe życie, rany, jak strasznie to brzmi!
ciekawa jestem, jak wypadną Anglicy
i lecimy z różami...za 2 zł...ludzie, jestem w szoku, tyle pracy i tylko tle..
nawet jak mi w domu zwiędną i tak się nimi cieszę, są naprawdę piękne...a potem poczekają w domku letnim...
powiedzcie sami, czy nie są warte tych 2 zł?...acha, to krzaczki i zdrowe!
No właśnie dziewczyny .... plastikowe, wesołe i proste w formie ..... czerwony i szary czy oba czerwone?..... bez stolika Anetko bo to ma być umieszczone na kole żwirkowym czerowym z otoczką szarości ..... hmmmm .... będzie dobrze !!!
o tym miejscu piszę .... tam gdzie huśtawka mają być foteliki .... i myślę , że może oba czerwone ???
Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.
Buciory dla Waligóry Ależ szaleństwo, a ja się czaję na giełdę i nic i nic, cholercia niech mnie ktoś porwie o 6 rano
a dopiero do Gosi napisałam, że jak nic dla Waligóry
Danusia, cos ty..nie możesz wyrwać się!! to do ciebie niepodobne, ja już 5.11 wstałam, 6.40 na giełdzie!
dawaj , wsiadaj w samolot i lecimy na giełdę
Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.
Buciory dla Waligóry Ależ szaleństwo, a ja się czaję na giełdę i nic i nic, cholercia niech mnie ktoś porwie o 6 rano
Bożenko, doczytam, ale w tygodniu, w weekend z reguły nie siedzę, ale relacja z giełdy musiała być...wrzucam moje birki...cudowne, nr 1!..potem wywal
wiek...16 lat
No fajne są .Miałam coś podobnego dawno temu ale nie ta klasa i kasa. Nie będe wyrzucac bo temat ogrodniczy i może jeszcze komuś sie spodobają. Dzięki ze pamiętałaś bo już u Ciebie szukałam ale było tylko o zakupach. Coś mi się zdaje ze Ty jedna pojechałas bez konkretnych planów zakupowych a najwięcej kupiłas. Zakupy piękne tak jak i klientki tej giełdy.Pozdrówka.
Buty siedmiomilowe
i taka doniczka i śliczne miniaturki storczyka
do sypialni piękne pnące jasminy...biały i różowy, cudnie ..co tam oszałamiająco pachną...liczę, że w marcu dam w grunt i potem będę rozdawać sadzonki...naprawdę, zapach jest wyjątkowy i zaskakujący...nie znam tych roślin..
kwiaty w zbliżeni...w sumie wygląda jak kwiat maciejki czy tez tytoniu..?
wiek...16 lat
Coś Wam pokażę. Moja duma, czyli jak bałaganiarzy spacyfikować. Nie mogłam ścieprieć w otwartej kuchni utsawiania wszystkiego na blatach i zrobiłam coś takiego
Bajzel odsłonięty
I zamknięty - ukrywa czajnik, chlebak, napoje, frytownicę, toster.... i wiele wiele innych rzeczy...