niektore rzeczy rzeczywiscie w Pl drozsze. Ale roslin mnostwo we Wrockuz kupilsm, wikszosc o polowe taniej niz u nas a aronie to juz calkiem za 1/8 ceny co u nas
Haha...nie na buty. Na drugi ogród
oj ten Sebek Na tej uroczystości będzie nas raptem 16 osób....to musiałaby być gałązka Albo każdy musiałby wszystkie paluszki odciskać
A my w Polszy po piataku musimy płacić
Ciut...ciekawe ile to u Ciebie ciut
a ja dzis zrobilam maly zakup, ale paczka cebul za 99 centow to mozna bylo poszalec
U mnie to samo nie ma nic albo już było jak byłam na urlopie. Co gorsza wiosną było tyle fajnych inspiracji na Ogrodowisku na cebulowe a ja nic sobie nie zapisałam i weź teraz szukaj. U mnie jak na razie ilość cebulowych = 0
w moich insektach też bieda o dziwo... może jeszcze rzucą
A u mnie cebul w insektach brak!!! To nie jest sprawiedliwe! Bym se też przy okazji zakupu bułek jakieś tulipy do kosza wrzuciła....a tu nic. Jakieś marne narcyzy i szafirki tylko. Musiałam się w Benku zaopatrzyć ciut Butów nie będzie
I oglądając dzis trampki polo lauren wspomnieniami Cię serdecznie w myśli
A gdzie jeszcze cebulę dorwales? Ja dziś w Obi jakieś widziałam ale ze M mnie na towarowym wózku do zakupów wiózł to tylko w przelocie widziałam że krokusy drogie
One grasują wszedzie hahaha te wiesz te dzikie hahaha padłam ))
A ja boso ale w ostrogach I bez cebul...
ale chodziło mi o odciski palców to nie jest drzewo genealogiczne a jedynie plakat z podpisanym odciskami rodziny.oj Sebek namieszal
No ale ja nie chcę drzewa genealogicznego robić. To męża rodzina i za bardzo musiałabym się napracować, naszukać. Masz jakiś inny fajny pomysł Dobromirze?!
Sebek a trochę roboty nie chcesz ode mnie? Mam za dużo się podzielę... Ciacho... ja sie musze w kieckę wcisnąć na 1października...no i jeszcze sie pohuśtać na swojej huśtawce
Ja właśnie wcinam ciacho w pracy - zrobiłem co miałem i czekam na 10tą Chcesz kawałek?
Boszeeee, wreszcie kumam!!!! Bo wiesz, ja to w rzeczywistości blondynem jestem, ale tak ciemnym, że aż wyszedł szatyn... Bajkę musze nadrobić. Na razie kolacje sobie rozgotowalem...