Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:29, 23 sty 2013

Do góry
gratuluje roczku
Ogród do kwadratu 21:29, 23 sty 2013

Do góry
Setka przeleciała...ja się spóźniłam...ale za to jakie projekty
Gratuluję

Cztery łapki - zwierzęta domowe 21:28, 23 sty 2013

Do góry
margi napisał(a)

"Wytęż wzrok i powiedz co widzisz" ja również nie od razu zauważyłam. Super zdjęcie
Zielona odskocznia 21:28, 23 sty 2013

Do góry
Lodowe dekoracje

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:27, 23 sty 2013

Do góry
Irenko trafilyśmy na forum niemal tego samego dnia. To przeznaczenie Wulkanie energii bez Ciebie to forum nie byłoby takie wspaniałe. Buziam i życzę kolejnych wspólnych rocznic.
Ogród niby nowoczesny ale... 21:27, 23 sty 2013

Do góry
Mamy zimę a chcemy bardzo wiosnę....to wrzucam zdjęcia poprzedniej zimowej wiosny
Oby tegoroczna nie była już biała

Roztoczańskie klimaty 21:26, 23 sty 2013

Do góry
Ewa napisał(a)

Wpadłam z rewizytą i nie mogę Cię nachwalić.
Cudnie u Ciebie !!!

No ja jakaś zmienna jestem i akurat tej rabaty będzie lifting na wiosnę ...ale cieszę się że Ci sie podoba i zapraszam do mojego ogrodu..
Cztery łapki - zwierzęta domowe 21:24, 23 sty 2013

Do góry
W nagrodę za zasługi otrzymałam własny fotel (niekoniecznie jeden)

a czasem mam nawet bardziej oryginalne legowisko

Warto być ogrodnikiem Hau
Zielona odskocznia 21:23, 23 sty 2013

Do góry
Drzewa wygina do ziemi.

Te brzózki bardzo mi się spodobały

Mój kawałek raju II 21:22, 23 sty 2013

Do góry
Dzisiaj będąc na zakupach nie omieszkałam ominąć ogrodniczego, wszystkiego już tam pełno, biłam się po rękach jak mogłam ale nie za wiele to się zdało a wynikiem tego jest trochę nasionek
dzisiaj odwiedził mnie ten gość a jak się najadł to do mnie pogruchał
Cztery łapki - zwierzęta domowe 21:21, 23 sty 2013

Do góry
Cześć Jestem Figa Do mojej rodziny przyjechałam ze schroniska w maju 2011 i miałam być (no nie do pomyślenia) "psem podwórzowym" (phi ) co prawda na podwórku prezentuję się całkiem ładnie

nie zamierzałam jednak na to pozwolić Przechytrzyłam wszystkich i po prostu nie urosłam za wiele
Za to od razu zgłosiłam chęć pomocy w pracach ogrodowych

potrafię pomóc dużo więcej ale co się będę chwalić
Zielona odskocznia 21:19, 23 sty 2013

Do góry
Lodowa kraina. Wszystko zamknięte w lodzie.

Budka z lodami. Najlepsze na świecie lody, kiedyś się takie jadało....
Ogród do kwadratu 21:17, 23 sty 2013

Do góry
Jeeee Agusiu ... Znowu zawaliłam ... Porzepraszam ,że tak póżno ... Ale lepiej póżno niż wcale

Gratulacje tej stówki ! Serdeczne !!! Ściskam i kwiaatuszka zostawiam

Mój kawałek raju II 21:13, 23 sty 2013

Do góry
AgaNet napisał(a)

Witaj Aniu

Fajny schemat sadzenia cebulowych do donic wkleiłaś. Ja coś tam do donic też powtykałam. Robiłam takie nasadzenia w poprzedich sezonach i zawsze mi sie sparawdzały. Kwitły trochę szybciej niż posadzone w gruncie, a i donice łatwo przeniśc i postawić w bardziej reprezentacyjnym miejscu

Pozdrawiam ciepło z zaśniezonej Szkocji

Witam Aga, masz rację ja też obsadzam donice, wkleiłam schemat bo dziewczyny już niedługo ruszą z donicami , żeby wiedziały co i jak a pomocna przy tym jest łopatka , którą sobie kupiłam w tamtym roku w sklepie Ogrodowiska, bo ma zaznaczoną głębokość polecam
i pozdrawiam

Aniu, łopatka rewelacyjna !!!! Nie widziałam takiej !!! Świetna rzecz Ja sadzę "na oko" a że tu klimat w zimie dośc łagodny i wielkich mrozów nie ma, to ewentualne błędy sa mi wybaczone i roślinki kwitną

chodzi o to , żeby rośliny się nie pokładały szczególnie te wyższe dlatego głębokość jest ważna a łopatka Bentleya

w lokalnych sklepach nie ma takich rarytasów

zajrzyj do naszego sklepu na forum
Ogród własneniebo 21:13, 23 sty 2013

Do góry
Gabriela- Twój ogród robi wrażenie ale myślę że za 10 lat i umne będzie tak pięknie

Anno- Witaj, dziękuje już za słowa uznania Myślę że jak dobrze z M się pogada (babskimi sposobami) będą tańczyć jak im zagramy Doszłam do perfekcji Załóż swój kącik lepiej się patrzy Pozdrawiam

Goasia-

Mój Ubiorek różowy Zobaczymy co z tego będzie Póki co jest tak

Tytoń i Lobelia jeszcze nie wzeszły, czekam z niecierpliwością To moje pierwsze rośliny z własnego siewu
A trawy (nie liczne) którę pragne mieć w swoim ogrodzie to (z trawki.pl)- Zakochałam się w nich po uszy to :

Kostrzewa

Miscanthus -co kolwiek by to znaczyło!!

Corynephorus

Marzę o trawie pampasowej w różu i bieli jednak tyle zlych opini się naczytałam że wymarzają ale może warto spróbować. Zobaczymy jak ja chce już wiosny
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:12, 23 sty 2013

Do góry
Musicie mi uwierzyć na sławo, że mam diamentowy ogród ...

I ślady kotów... co polują na moje ptaszki.... dranie jedne....
Mój kawałek raju II 21:11, 23 sty 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

Witaj Aniu

Fajny schemat sadzenia cebulowych do donic wkleiłaś. Ja coś tam do donic też powtykałam. Robiłam takie nasadzenia w poprzedich sezonach i zawsze mi sie sparawdzały. Kwitły trochę szybciej niż posadzone w gruncie, a i donice łatwo przeniśc i postawić w bardziej reprezentacyjnym miejscu

Pozdrawiam ciepło z zaśniezonej Szkocji

Witam Aga, masz rację ja też obsadzam donice, wkleiłam schemat bo dziewczyny już niedługo ruszą z donicami , żeby wiedziały co i jak a pomocna przy tym jest łopatka , którą sobie kupiłam w tamtym roku w sklepie Ogrodowiska, bo ma zaznaczoną głębokość polecam
i pozdrawiam

Aniu, łopatka rewelacyjna !!!! Nie widziałam takiej !!! Świetna rzecz Ja sadzę "na oko" a że tu klimat w zimie dośc łagodny i wielkich mrozów nie ma, to ewentualne błędy sa mi wybaczone i roślinki kwitną

chodzi o to , żeby rośliny się nie pokładały szczególnie te wyższe dlatego głębokość jest ważna a łopatka Bentleya

w lokalnych sklepach nie ma takich rarytasów
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:10, 23 sty 2013

Do góry
I próby moim pstryczkiem-idiotkiem-aparatkiem.... z opcją na foto nocy.. i tu już trochę widać.... ale dalej to nie to..

Mój kawałek raju II 21:09, 23 sty 2013

Do góry
Justyna napisał(a)
Aniu, jeszcze raz dzięki za zdjęcia!
masz piękną kolekcje powojników
alba luxurians jest piękny.
A masz clematis flammula? Też mi się podoba i ponoć cudnie pachnie.

z flammula nie mam żadnego ale mam z Vitalba clematis 'Paul Farges' Summer Snow, botaniczny

no i nie pachnie ale za to ma burzę drobnych kwiatków
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:07, 23 sty 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Aniu, lodowy ogród i ptaszki obejrzałam. Piękne wszystko.
A papuga (grubodzioba), czyżyków i wszystkich ptaszków, fruwających w Twoim ogrodzie - zazdroszczę
Buziam

Trza karmić i dać w pobliżu krzaki... i wszystkie będą Posłuchałam Bogdzi i mam
Mam też z tego powodu kilka futer.. które przeganiam, ale i tak przyłażą... wszelkiej maści i koloru..tzw transakcja wiązana

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies