Aniu dziękuję, niestety nie pojechaląm na Gardenię... zapomniałam że dzisiaj są urodziny babci... 80-te kiepska ze mnie wnuczka... kupiłam już kwiatuszki i niedługo jadę do niej
masz rację, za rzadko bo gdy one żerują jam w pracy i cała radość zawsze uleci....
pozdrawiam w mokrą sobotę
zamiast ptaszków daje mi się fotografować to co nie odleci
Asiu jestem-mieszkasz w pięknych okolicach,widok z ogródka ślicznota-lubię górki ,pagórki,wzgórza-a tego jest Ci u Ciebie poddostatkiem
Frezje piękne,będę do Ciebie zaglądać
Kwiatuszek dla Ciebie prosto z pod Radymna:
Ładny ogród i ładne zmiany.
Mogłabyś tę studnię obsadzić łukiem cisami Hicksii . One wąsko rosną i możesz je przycinać jak Twój mąż ten żywopłot z bukszpanów.
A żywopłot dla mnie jest piękny i bym go koniecznie zostawiła. Może ławeczkę inaczej ustawić żeby go odsłonić i pokazać w pełnej okazałości Mało fotek jest żeby jego otoczenie pooglądać z każdej strony.
Agnieszko nadal śledzę twoje plany i może coś z tych twoich planów zakiełkuje wiosną u mnie czarnuszkę siałam, trzeba ją przerwać bo jak zbyt gęsto to się pokłada ale jest ok. ładnie zdobi nawet po przekwitnięciu, bo ma fajne okrągłe makówki dodawałam ją do kompozycji w wazonach i świetnie się komponuje Pozdrawiam
Witam sobotnio!
Wczoraj przyszły nasionka, z pomocą Kini wysiewałyśmy petunię o kapustę ozdobną. Oczywiście nie dało się Kini pewnych rzeczy przetłumaczyć i wsadziła też w cztery małe doniczki słonecznik ozdobny, całe szczęście jakąś miniaturkę Pierwszy raz wysiewałam coś, ciekawa jestem co z tego wyjdzie
Witaj Aniu
nie zawsze mogę śledzić ulubione wątki i być na bieżąco ale będę wpadać i chociaż z doskoku popatrzeć co u ciebie się dzieje
pozdrawiam serdecznie imienniczko
w prezencie kwiat czereśni
Jolu nie daj się technice, próbuj, może wreszcie się rozkręci, nie zostawiaj nas sierotami na poprawę humorku mój zwiastun wiosny, słoneczny miłego dnia