... choinka posprzątana i wszystkie zimowo- świateczne dekoracje...trochę smutnawo...ale na pocieszenie są kolorowe kwiaty...tulipki prosto z Holandii czyli sklepu B....skusiłam się na poprawę humoru...
Mariusz..u mnie tak samo.. nawet liście są wszystkie na różach..... co prawda te róże na foto co roku kwitną do śniegów... i co roku tak wyglądają
Irga niezasypana ..jak przyjdzie mróz przemarznie.. muszę jej podsypać trochę śniegu.. wreszcie jest go na tyle, że się da
I jakieś takie widoczki.. zamęczę Was..... ale jak już zrobiłam to pokażę..
Ewelinko.... moje sępy..mają spust... w godzinę znika zawartość wiszącego karmnika.... M mówi, że boi się wychodzić na zewnątrz, bo jest jak w horrorze "Ptaki"... ale za to ile życia wnoszą w pusty i zaspany ogród.....
Identycznie u mnie, mazurków jest za dużo, chyba zrobię dla sikorek nieco dalej, ale czy te znowu nie przylecą. Jak w "darwinie" - silniejszy wygrywa...
Mariusz... mazurki poradzą sobie wszędzie.. ale sikorki też potrafią powalczyć o swoje
Zgadam się z Tobą
Wogle bylinki niektóre fajnie zimą wyglądają Zachrzanił mi się monitor i korzystam z innego i nie mam pojęcia jak wychodzą kolory, bo ja widzę strasznie brzydko
Bylinowy zimą nie jest taki zły