Asparagus! To jest to Aśka moja babcia miała kiedyś - piękny był
Wydaje mi się, że super w nowoczesne wnętrza bardzo by się wkomponował, ale jakoś w kwiaciarniach nie widziałam dawno dawno... albo nie rzucił mi się w oczy
a czyli dobrze myślałam - ten kolor właśnie daje efekt więc jednak odwiedzę producenta na wiosnę A tak poza tym smakują Ci te bataty, bo mi nie - chyba, że one jakoś specjalnego traktowania wymagają
Aniu co ćwiczyłaś - skalpela? masz kondycję skoro wszystko ok - no chyba, że zakwasy odezwą się trochę później Kurcze ta wiosna idzie - ze snu zimowego się wszyscy budzą znaczy do ćwiczeń ruszają
Dziewczyny a to nie jest czasem tak, że wysyłki uwarunkowane są właśnie pogodą - no wiadomo, że jak mróz czy śniegu po pas to sezon się opóźni więc wysyłki moim zdaniem też
W planach były bluzka i jakies spodnie, a wyszłam oczywiście z czym? ...z kiecką (kolejną zresztą ) Ale wiosna, lato całe przede mną więc się przyda nie jedna
Phi.... z tym pstryknięciem to chyba w marzeniach muszę się psychicznie nastawić do poniedziałku jeszcze trochę czasu a tymczasem jutro kino z dzieciakami, popcorn, nachos i cola
Ja ćwiczę z YouTube - dodam, że patrzy się fajnie - wydaje się łatwe - z zaznaczeniem na "wydaje się" (mój eM był taki "mądry" póki go nie zagoniłam zwłaszcza do Turbo Spalania )