Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

AniMa 11:11, 02 lut 2017

Dobra...zmotywowałyście innych
A myślałam że jak będę spać na mojej oponce, to ból pleców przejdzie
Ania zapodaj tę stronę z Chodakowską
AngelikaX 11:22, 02 lut 2017

Ja ćwiczę z YouTube - dodam, że patrzy się fajnie - wydaje się łatwe - z zaznaczeniem na "wydaje się" (mój eM był taki "mądry" póki go nie zagoniłam zwłaszcza do Turbo Spalania )

https://www.youtube.com/watch?v=iq6LM0CD18Q&list=PLhDtlmvdLk2ZwAM2P9GMiN17gAl0O3tIe

AniMa 12:04, 02 lut 2017

Przeglądnęłam ...Na razie jestem zdania co Twój eM
Dzisiaj w domu odsuwam fotel od TV
Makao_J 12:06, 02 lut 2017

No to ja jak pierwszy raz oglądałam to czułam mięśnie które bolą. Aż miałam ciary. Oczywiście jeszcze nie jestem w stanie w 100 % zrobić cały zestaw ale liczę że z czasem to nastąpi i będę dumna.
Powiedzmy że część robię w 100% a część w 80%. Ważne że efekt jest a wystarczy 3 razy w tygodniu się pomęczyć rano. Po ćwiczeniach zaczęłam jeść płatki owsiane górskie by nie obciążać organizmu po wysiłku.
Jest OK. Obym wytrwała jak najdłużej.

edit: Ja ćwiczę rano po malutkim śniadaniu bo jak ćwiczyłam po obfitym to wątroba mnie bolała. Dlatego zaraz po jem płatki.
AniMa 12:45, 02 lut 2017

No mi zostaje pora kolacyji do ćwiczeń. Potem prysznic i może wejdę po schodach do sypialni
AngelikaX 13:25, 02 lut 2017

AniMa napisał(a)
Przeglądnęłam ...Na razie jestem zdania co Twój eM

Ciekawe czy powtórzysz to po pierwszym treningu
AngelikaX 13:27, 02 lut 2017

Makao_J napisał(a)
No to ja jak pierwszy raz oglądałam to czułam mięśnie które bolą. Aż miałam ciary. Oczywiście jeszcze nie jestem w stanie w 100 % zrobić cały zestaw ale liczę że z czasem to nastąpi i będę dumna.
Powiedzmy że część robię w 100% a część w 80%. Ważne że efekt jest a wystarczy 3 razy w tygodniu się pomęczyć rano. Po ćwiczeniach zaczęłam jeść płatki owsiane górskie by nie obciążać organizmu po wysiłku.
Jest OK. Obym wytrwała jak najdłużej.

edit: Ja ćwiczę rano po malutkim śniadaniu bo jak ćwiczyłam po obfitym to wątroba mnie bolała. Dlatego zaraz po jem płatki.

Dasz radę z czasem U mnie jak się wprawiłam to było 40min Chodakowskiej i potem bieżnia z 20-30 min - ale była wtedy dumna z siebie

ps. W poniedziałek pewnie będzie u mnie jęzor do pasa albo i niżej
Makao_J 13:31, 02 lut 2017

Angela masz lepszą formę ode mnie na pewno więc nie zdziwię się jak w poniedziałek 40 min zrobisz pstryknięciem palca.
Mi zostało jeszcze jutro a potem znowu poniedziałek. Myślałam ćwiczyć codziennie ale wolę po woli bo od 11 lat nie ćwiczyłam
AngelikaX 13:34, 02 lut 2017

Phi.... z tym pstryknięciem to chyba w marzeniach muszę się psychicznie nastawić do poniedziałku jeszcze trochę czasu a tymczasem jutro kino z dzieciakami, popcorn, nachos i cola
dominika_ 13:53, 02 lut 2017

To powodzenia i wytrwałości w treningach życzę kobiety Ja tam śmigam sobie od poniedziałku do piątku na siłkę,teraz mam tydzień przerwy z racji choróbska. Jutro jedziemy na narty na weekend, a od poniedziałku znowu powrót na siłownie, jest masa, to czas na rzeźbę