A to pomysł na żywopłocik Stopniowane strzyżenie po obu stronach. Tylko z drugiej strony przy schodach chyba aż się prosi o symetrię względem cięcia z drugiej strony. No i chyba z grabu, to nie wyczaruję czegoś takiego...
Dzięki wszystkim za odwiedziny, ten tydzień miałam bardzo pracowity, 4 artykuły, mnóstwo pozaczynanych, dzisiaj cały dzień w ogrodzie, pozmywałam nawet chodniki. No wprost uwielbiam lanie wody i ten mikroklimacik po zmywaniu kurzu
Zobaczcie jaki niesamowity ma kwiat
Jestem trochę nie w temacie Mai, nie mam możliwości oglądania jej programu . Czy gdzieś jej ogród można zobaczyć? Ponieważ był temat ogrodu Mai Popielarskiej, to wkleję link, na który przypadkiem trafiłam szukając informacji o warzywnikach Można pooglądać i posłuchać. http://www.se.pl/kobieta/dom-wnetrza/piekny-ogrod-mai-popielarskej-dziennikarka-wie-jak-dbac-o-zielen-wideo_205586.html Danusiu, zmiany w Twoim ogródku muszę dokładnie prześledzić, ale z tego co zdążyłam zobaczyć jest jak zwykle pięknie
Jestem trochę nie w temacie Mai, nie mam możliwości oglądania jej programu . Czy gdzieś jej ogród można zobaczyć?