Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:58, 14 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
oto moje wianki, jeden na wesoło dla dzieci, a drugi na drzwi...jeszcze 3 zrobię w domu, teraz już będzie łatwiej

jestem dumna, że mimo tylu obaw, coś zrobiłam...

i taki...na drzwi...glamur nie zrobiłam, zabrakło sił, tak się wypaliłam...ale i tak jestem happy, jak to mówią pierwsze koty za płoty, rany gdyby nie to forum, to w ogóle bym nie robiła wianków!!

Wianek dla dzieci przecudny!... taki wesolutki i z aniołkami Możesz mnie zaadoptować

Zdrówka Irenko!
Ogród Magdalenka 13:53, 14 gru 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Dzisiaj byłam w casto po białe lampki na biały kablu do mojego wianka i oczywiście takich niet... skończyły się... a jak już były to 10 m ... ale nie odpuściłam i wynalazłam jakieś na zewnątrz, na cieńszym kablu, przeźroczystym ... szkoda, bo ten biały kabel miał być dodatkową ozdobą ... no ale jak świeci to jest cudny .... uwaga, chwalę się ...
ta dam

Cudnie Madziu! Przecudnie wygląda taki oświecony wianek.. no i białe tło - to jest TO
Ogród Magdalenka 11:58, 14 gru 2012

Do góry
Madziu, wianek świecący śliczności ! klasa, podoba mi się baaardzo !
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:15, 14 gru 2012

Do góry
Madzia super z lampkami
Ja własnie skończyłam wianek do biura. Obfocę w pracy, bo nie mam już siły
W Gąszczu u Tess 22:02, 13 gru 2012

Do góry
Wianek śliczny i taki najbardziej ,,przepisowy" ,zieleń pod spodem , obowiązkowo ostrokrzew i czerwone. Co to jest to czerwone?- bo chyba nie owoce ostrokrzewu bo u nas tyle by ich nie było.
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:57, 13 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Dziewczyny, absolutnie, ale to absolutnie zasługujecie na miano Zdolnoślązaczek.
Wiem, że już wcześniej tak Was nazywano.
Jeszcze wczoraj rano mogło to się niektórym wydawać określeniem "na wyrost".
Chylę czoła.

PS. Cały dzień rozważałam, który wianek mi się najbardziej podoba. Nie umiem wskazać jednego.

i ja się pod tym podpisuję, Kasia
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:26, 13 gru 2012

Do góry
Dziewczyny, absolutnie, ale to absolutnie zasługujecie na miano Zdolnoślązaczek.
Wiem, że już wcześniej tak Was nazywano.
Jeszcze wczoraj rano mogło to się niektórym wydawać określeniem "na wyrost".
Chylę czoła.

PS. Cały dzień rozważałam, który wianek mi się najbardziej podoba. Nie umiem wskazać jednego.

Po prostu ogród... 20:35, 13 gru 2012

Do góry
An_tre - dziękuję za pozdrowienia i uśmiech

Irenko - fajnie że zajrzałaś do mnie, wczoraj fajny wianek Zdolnoślązaczko zrobiłaś

Grembosia - karmnik zrobił mój M. Fotki ptaszków robione są przez okno z odległości około 25-30 m. W przyszłym roku muszę gdzieś bliżej domu dać karmnik.

Ania_Studio - nie szalej tak frelka, my tylko poklachać wpadniemy. U mnie w domu makówki i moczkę robimy dopiero w Wigilię.
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 19:57, 13 gru 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Szalone Zdolneślązaczki...jesteście bardzo utalentowane. Wasze wianki bardzo mi sie podobają. Najbardziej wianek Justyny i Agi Pe. Lubię ekodekoracje a te są z najwyższej półki. Jesteście bardzo pomysłowe.

Dziękuję i pozdrawiam

ps. on jest jeszcze nie skończony w weekend wkleję zdjęcie ostatecznej wersji powieszonej na miejscu docelowym
Wszystko o czym ... Marzysz 19:42, 13 gru 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
zapomniałam ... jak wczoraj popatrzyłam na te wianki wrocławskie ... ehh ... moje podkłady przyjdą w poniedziałek ... nie mogę się doczekać ...

Poniedziałek już całkiem blisko, doczekasz się, a w tym czasie zrób ten wianek wieszakowy ja się zabralam dzisiaj, ale mam za mało bombek, jutro zrobię napad na sklep
Ogród w skali mikro :) 19:06, 13 gru 2012

Do góry
A ponieważ wszyscy ostatnio wiankują i mnie ( co tu dużo gadać ) żal się troszkę zrobiło to pokażę Wam co u mnie wisiało na drzwiach w ubiegłym roku boooo wianek to raczej nie był .....a teraz jeszcze nic nie wisi bo jak zwykle mam spóźniony zapłon
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 14:49, 13 gru 2012
Do góry
pod wpływem ogrodowiska nabyłam w zeszłym tygodniu te gwiazdki z czerwonym i choinki 3D bloomusa w TK.
(czy ktoś może pokazać w jakim towarzystwie i okolicznościach przyrody eksponuje te ozdóbki?)

a teraz czas wianki wić

wianek ostatni jaki uczyniałam...to z melcza polnego i koniczyny w wieku 12-13 lat gdzieś )
ach....co to były za czasy
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 14:25, 13 gru 2012

Do góry
Diana napisał(a)

Na sam koniec tego miłego dnia 12.12.2012 r. prawie o godz. 12 w nocy wrzucam moje kolejne dzieło skończone Tak wygląda po udekorowaniu wianek z witek brzozowych, którego wykonanie pokazywałam kilka stron temu

To prezent dla wyjątkowej osoby - mojej serdecznej koleżanki, z którą się jutro spotykam

prezent śliczny też bym taki z chęcią przyjeła na swoje ręcę
buziak

Diano, dzięki wielkie za odwiedziny i tu i tam Pozdrawiam serdecznie
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 13:28, 13 gru 2012

Do góry
Wianek ,co jeden to piękniejszy!
Gratulacje dla artystów
Blaski i cienie nowego życia 11:28, 13 gru 2012

Do góry
BarbaraM napisał(a)
Ula,Ty masz talent!
Cudne aniołki.
Ja kupiłam już większość na wianek.Jeszcze jakąś tasiemkę mam w planie dokupić i będę działać.

Idę do pracy bo muszę szybko skończyć.Na jutro jest potrzebne.
Ja może i chętnie pomogłabym komuś tylko mam opory przed wymądrzaniem się.
Jeśli by ktoś chciał doradzenia to owszem,chętnie.
Oglądając zdjęcia na ogrodowisku nasuwają mi się czasem pewne rozwiązania.
Wydaje mi się jednak że tu jesteśmy jak w takiej wspólnej rodzinie i każdy ma własny raj.
Niekoniecznie trzeba się do niego wtrącać.
Jeden woli wszystko poukładane,drugi artystyczny nieład.
Nie to co ładne ale co się komu podoba.

Cieszę się że wianek w trakcie.

Nie martw się tu się nikt nie wymądrza......po prostu dzielimy się inspiracjami i tym co wyszukamy w sieci i na O, każdym ma wiedzę w jakiejś cząstce....uczymy się od siebie nawzajem. Jest tu dużo rad,porad i podpowiedzi związanych z ogrodem. Ja trafiłam tu jako totalny laik w poszukiwałam inspiracji....i Danusiowe Gardenarium tu mnie zaprowadziło.......dzisiaj wiem jak się zabrać za ogród, .........a czy wyjdzie pięknie czy nie to się okaże. Na szczęście rośliny można przesadzać A przy okazji ogrodu poznałam wiele wspaniałych ludzi.....i to dla mnie jest cenniejsze.....siedząc w domu umilam sobie czas ze wszystkimi, którzy mają go mniej lub więcej.....ale też są ogrodowo zakręceni.

A tak jak piszesz ...każdy ma inny ogród.....i ja kiedyś miałam takie przemyślenia, że swój ogród mam jeden i nie mogę w nim mieć wszystkiego co mi się podoba.....ale mam to u innych.....i to mnie zadowala i daje mi ogromną radość jak inni piękne rzeczy pokazują. Bo natura.....to najpiękniejszy raj na ziemi

Ależ się rozpisałam.Pozdrawiam w cieple zimowego słońca
Blaski i cienie nowego życia 11:18, 13 gru 2012

Do góry
Na wianek się dałam namówić,to i na aniołki chyba też się dam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:41, 13 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
W zbliżeniu wianek dla dzieci...a ja się pochorowałam, katar. kaszel i ogólne przymulenie, siedzę w domku i szybko muszę się leczyć, no bo święta i goście za pasem.... Waligóra już dzwonił do lekarza, ja nie taka skora, ale oczywiście do poniedziałku nie ma miejsc, czyli lecz się sam!!!

Irenko To wszystko przez nałóg! przy -16 stopniach na dworze Zdrówka Kochana!!!
W Gąszczu u Tess 10:40, 13 gru 2012

Do góry
dobre dziecko ! chwali mamę
ale wianek na parwdę śliczny !
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 10:25, 13 gru 2012

Do góry
Dziewczyny, cudowności zrobiłyście !!! oglądam z przyjemnością, każdy wianek to dzieło sztuki
wspaniałe spotkanie, fajnie fajnie ! aż pozazdrościłam tej atmosfery ....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:07, 13 gru 2012

Do góry
No ten "dzieciowy" wianek to "miszczostfo śfiata"
wiem, wiem chwaliłam już wcześniej no ale... nie mogłam się powstrzymać, wybacz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies