Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród Magdalenka 12:05, 15 gru 2012

Do góry
Anula jak mi miło, że Tobie też przypadł do gustu ... mi się u Ciebie podoba wszystko!!! .... zaraz idę go zawiesić
Sylllwia , Grembosia, Evchen ... dzięki forum i Wspaniałym Ludziom , których tu spotkałam mogę mieć takie cuda ...mi też się strasznie podoba... buziaki
Tess wianek jest z derenia , tak pięknie upleciony przez Izę ... dziękuję Ci Kochana bardzo
Madżenka tuliskam ... taki pomysł już jest, wiosną połączymy siły, Aga_Pe pisała , że może udostępnić świetlicę, wszyscy się pomieścimy ... i dzień dłuższy , lepsze warunki pogodowe , Górny Śląsk bezpiecznie dojedzie .... będzie superaśnie

... u nas odwilż, 3 stopnie ...śnieg znika ...

Miłego Dnia Wam życzę
Blaski i cienie nowego życia 10:27, 15 gru 2012

Do góry
Ja też czekam!!!
Dziś też kończę wianek.
Pokażę u siebie na wątku jak najszybciej.
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 10:06, 15 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Evchen i Grabie a do wiankujących dołączyć nie można???? Jak osoby pozbawione cierpliwości do robótek ręcznych czyli Wieloszka i ja dały radę, to Wam by cuda wyszły

Można, można ale co to za wiankowanie po świętach?
Grabiami pozamiatane

Aga, Ty taki sępol nie bądź, bo w kolejce po wianek szczękośmiechu dostaniesz Postoimy razem przy tym straganiku Ty pilnujesz przodu kolejki, ja biorę na siebie tyły! Wszystkie wianki nasze!"
Ogród ogrodniczki 10:03, 15 gru 2012

Do góry
Kindziu,zapraszam.
Na pewno wiosną będzie się więcej działo.
Aktualnie kończę wianek więc też pokażę na forum.

Widzę że Ty też jesteś ze śląska.To miło
Pozdrawiam.
W Gąszczu u Tess 21:26, 14 gru 2012

Do góry
Przyszłam pożyczyć zdrówka i obejrzałam dokończony wianek bardzo ładny i się zdenerwowałam , że w Ameryce znowu jakiś psychol zastrzelił 22 dzieciaki i 7 dorosłych osób, ale nieszczęście
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 20:43, 14 gru 2012

Do góry
Mój wianek, który wisi teraz na furtce przed domem
Zdjęcia z przymiarki w salonie... jednak nie te kolory do domu
Jak się mocniej zamknie furtkę, to dzwoneczek dzwoni

W Gąszczu u Tess 19:49, 14 gru 2012

Do góry
Teresko z cała garścią życzeń szybkiego powrotu do zdrowia przyszłam A wianek naprawdę śliczny

Nie ma to jak żywe
Ogród w Alei Lipowej... 19:14, 14 gru 2012

Do góry
Marzenko, Boćku, Aniu, Irenko bardzo się cieszę że zaglądacie, dziękuję. Ja nie wyrabiam się na zakrętach ostatnio. Tyle rzeczy mam do zrobienia, ech.... a goście świąteczni już w drodze, właśnie M powinien na lotnisko po nich dojeżdżać. Lecą do mnie z uroczej Norwegii, może będą mieć jakieś fotki świąteczne to wstawię, ale nie za szybko pewnie. Tak na szybko wstawię jeszcze moje fotki. Wianek-krzywus został, nie zmieniałam podkładu i za to są nowe. Pewnie niektóre będą prezentami, ale nie mogę się zdecydować które, bo wszystkie mi się podobają Jeden zagościł w oknie

Ogród Magdalenka 18:21, 14 gru 2012

Do góry
Magda, czy ten wianek został upleciony z brzozy?

Piękne wianki wykonałaś, bardzo mi się podobają.
Ogród w skali mikro :) 17:47, 14 gru 2012

Do góry
Elu wij wianki

dekoracja na drzwiach bardzo ładna i wianek też się uda.

W miniformacie 17:38, 14 gru 2012

Do góry
Witaj Elu.

Cieszę się, że podoba Ci się mój wianek z rojnikami.
Wianek zrobiony jest z mchu, który rośnie koło mojego domu, ale można również go kupić.
Dzisiaj na giełdzie w Tychach był w sprzedaż, a nie raz można nawet dostać mchowy wianek.
Bardzo dużo ich było przed 1 listopada, a teraz podobno ma zamówienie, albo "jak się trafi".

Łatwo można go zrobić na podkładzie ze słomy obwiązując mech mocną nitką.
Z wiankowaniem to jest tak, że nie może się nie udać, a choroba ta jest zaraźliwa.
Jeszcze możesz spróbować wystarczy trochę brzozowych gałązek i wstążka i parę bombek.
Tak, że może jeszcze złapiesz bakcyla?

W miniformacie 17:18, 14 gru 2012

Do góry
Witaj Beatko piękny ten wianek... Gratuluję zdolności pierwszy raz widzę wykorzystane rojniki w wianku ... Czy możesz zdradzić sekret jak ukulać wianek z mchu ??? Czy mech można normalnie kupić ??? Pozdrowionka .... Zielona w Wiankowaniu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:58, 14 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
oto moje wianki, jeden na wesoło dla dzieci, a drugi na drzwi...jeszcze 3 zrobię w domu, teraz już będzie łatwiej

jestem dumna, że mimo tylu obaw, coś zrobiłam...

i taki...na drzwi...glamur nie zrobiłam, zabrakło sił, tak się wypaliłam...ale i tak jestem happy, jak to mówią pierwsze koty za płoty, rany gdyby nie to forum, to w ogóle bym nie robiła wianków!!

Wianek dla dzieci przecudny!... taki wesolutki i z aniołkami Możesz mnie zaadoptować

Zdrówka Irenko!
Ogród Magdalenka 13:53, 14 gru 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Dzisiaj byłam w casto po białe lampki na biały kablu do mojego wianka i oczywiście takich niet... skończyły się... a jak już były to 10 m ... ale nie odpuściłam i wynalazłam jakieś na zewnątrz, na cieńszym kablu, przeźroczystym ... szkoda, bo ten biały kabel miał być dodatkową ozdobą ... no ale jak świeci to jest cudny .... uwaga, chwalę się ...
ta dam

Cudnie Madziu! Przecudnie wygląda taki oświecony wianek.. no i białe tło - to jest TO
Ogród Magdalenka 11:58, 14 gru 2012

Do góry
Madziu, wianek świecący śliczności ! klasa, podoba mi się baaardzo !
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:15, 14 gru 2012

Do góry
Madzia super z lampkami
Ja własnie skończyłam wianek do biura. Obfocę w pracy, bo nie mam już siły
W Gąszczu u Tess 22:02, 13 gru 2012

Do góry
Wianek śliczny i taki najbardziej ,,przepisowy" ,zieleń pod spodem , obowiązkowo ostrokrzew i czerwone. Co to jest to czerwone?- bo chyba nie owoce ostrokrzewu bo u nas tyle by ich nie było.
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:57, 13 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Dziewczyny, absolutnie, ale to absolutnie zasługujecie na miano Zdolnoślązaczek.
Wiem, że już wcześniej tak Was nazywano.
Jeszcze wczoraj rano mogło to się niektórym wydawać określeniem "na wyrost".
Chylę czoła.

PS. Cały dzień rozważałam, który wianek mi się najbardziej podoba. Nie umiem wskazać jednego.

i ja się pod tym podpisuję, Kasia
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:26, 13 gru 2012

Do góry
Dziewczyny, absolutnie, ale to absolutnie zasługujecie na miano Zdolnoślązaczek.
Wiem, że już wcześniej tak Was nazywano.
Jeszcze wczoraj rano mogło to się niektórym wydawać określeniem "na wyrost".
Chylę czoła.

PS. Cały dzień rozważałam, który wianek mi się najbardziej podoba. Nie umiem wskazać jednego.

Po prostu ogród... 20:35, 13 gru 2012

Do góry
An_tre - dziękuję za pozdrowienia i uśmiech

Irenko - fajnie że zajrzałaś do mnie, wczoraj fajny wianek Zdolnoślązaczko zrobiłaś

Grembosia - karmnik zrobił mój M. Fotki ptaszków robione są przez okno z odległości około 25-30 m. W przyszłym roku muszę gdzieś bliżej domu dać karmnik.

Ania_Studio - nie szalej tak frelka, my tylko poklachać wpadniemy. U mnie w domu makówki i moczkę robimy dopiero w Wigilię.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies