Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród niby nowoczesny ale... 08:58, 22 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Oddawaj kuleczki!!! Będą pasowaly do donic!!!

A może w drugą stronę??
Oddawaj donice będą pasowały do kulek?

A tak poważnie to myślę o nich...pomyślę jutro znaczy się
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 08:55, 22 sty 2013

Do góry

Przyznam, że wszystkie propozycje były ciekawe i jednakowo prawdopodobne , ale Zeta była najbliżej. To moment lądowania na gałązce.
Ogród niby nowoczesny ale... 08:52, 22 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)

Ze dwa tyg temu

...łożesz...my tu w klimatach jeszcze choinkowo-wiankowo-piernikowych byłyśmy dwa tygodznie temu a Ty już zakupy w Ogrodowe robiłaś...

A mnie się zarzuca bieganie po nocy z latarką na grządkach..... a tu jeszcze gorsze rzeczy skandaliczne odchodzą I siem chwali dopiero po 2 tygodniach.... nagana. Ze wpisem do akt....

Ups...dwie tragedie w jednym momencie...
Pierwsza to taka, ze nie mogłam się zalogować! Strona mi się nie chciała otworzyć. Masakra jakaś...ale wlazłam przez inną przeglądarkę i się udało...uffff....wiecie jaka to tragedia jak chcesz coś napisać a ni da rady
A druga to ten wpis do akt....Ania...to moja pierwsza wpadka...można ten wpis wykreślić?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:51, 22 sty 2013

Do góry

Pogaduchy skowronków 08:42, 22 sty 2013

Do góry
Haniu , Joanko pozdrawiam . 2 na minusie i ślizgawica się zrobiła. Czekam na pierwsze skowroneczki na niebie . Łazimy z przyjacielem po górach , dolinach.

Ogród w skali mikro :) 08:29, 22 sty 2013

Do góry
Właśnie spróbowałam wyciąć Synka ale nie wiem jak dużo uda się tam zobaczyć

Na pierwszym planie ... Bbbababam... Prysznic ogrodowy mega gwiazda słonecznych i upalnych dni ...,

Nawet tam stoi jakaś ciemna , chyba grafitowe doniczka .. Chamski plastik , ale kolor jest ... To możecie zobaczyć miłego dnia
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:14, 22 sty 2013

Do góry
Sto lat na Ogrodowisku kochana

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 07:58, 22 sty 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Co robi ta sikorka????

chyba ćwiczy jogę, względnie Tai chi
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 07:56, 22 sty 2013

Do góry
Madżenko Sto lat, sto lat !!!! oczywiście 100 lat na Ogrodowisku

Twój wątek był pierwszym, który zaczęłam czytać na forum, mam wielki sentyment, a z biegiem czasu jest coraz ciekawiej u Ciebie

Buziaki

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 07:31, 22 sty 2013

Do góry
Moc serdecznych gratulacji w dniu rocznicy

Marzenko życzę kolejnych tysiączków na forum,zdrówka i szczęścia!!! Obyś nadal jaśniała i dawała pozytywną energię na Ogrodowisku

Leśne Arboretum przy leśniczówce Jaźwin 07:13, 22 sty 2013

Do góry
Ogród ten miałem okazję odwiedzić w pierwszych dniach czerwca, czyli na kwitnienie irysów.
Jola proszę owe murki.

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:49, 22 sty 2013

Do góry
I wspomnienie miłych chwil ze spotkania ogrodowiska w moim ogrodzie 24 czerwca 2012

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:44, 22 sty 2013

Do góry
Dzisiaj mija rok od kiedy znalazłam ogrodowisko i tego samego dnia się zarejstrowałam na forum. Wątek założyłam chwilę później ale czytałam Was od 22 stycznia. Dziękuję kochani, że jesteście!!! Nawet nie wiecie ile radości daje mi spędzanie czasu z moimi przyjaciółmi ogrodowymi.
KOFAM WAS i zostawiam moje serce (prezent od Grupy Wrocławskiej)

W weekend zrobie historię pierwszego roku na forum, dla tych wszystkich wytrwałych osób, które próbują przeczytać te 1250 stron

Trzymajcie kciuki za podróż w te warunki pogodowe ...
W Gąszczu u Tess 05:23, 22 sty 2013

Do góry
Na dzień dobry, mój wianek, który nadal wisi, bo mi rodzina zabroniła go rozbierać.
Co jest dla mnie najwyższą formą pochwały

W Gąszczu u Tess 05:20, 22 sty 2013

Do góry
Obiecałam nowej ogrodniczce pokazać jak tnę milin. Oczywiście na razie poglądowo, teoretycznie. Bo zdjęć z cięcia nie mam (jeszcze).

Dół milinu:

A to góra:

Wszystkie te cienkie, długie pędy tnę na wiosnę dość krótko, zostawiając 3-5 pąków. Moze 5 to za dużo, skoro taka gęstwina jest, ale za to jest duzo kwiatów. Cięcie robię, kiedy już widać, które pąki ruszają (bo część pędów nie ruszy, będzie sucha). No i wycinam wszystko co suche.
No, gwoli prawdy - M. wycina

Mój jesienny ogród 04:18, 22 sty 2013

Do góry
Witam wszystkich cieplutko.
Bogdziu, fajna okolica to i fajnie się pisze Co do dziewczyny, to już myślałem że taka była, chodzili ze 3 lata, ale się ich drogi w końcu rozeszły i teraz chyba nici, z tańcowania. Cieszę się że zaglądaż.
Haniu, dobrze że odświeżyłaś Islandię, to miałem ją jak na widelcu. Ponoć u mnie nawaliło okropnie, znów będzie jezioro. Ciekawy jestem co wymarznie w tym roku, czy moje wszystkie trawy przeżyją. Pampasówka siedzi w gruncie, najbardziej jestem ciekawy jej czy przeżyje. Ja całą niedzielę przeleżałem, byłem jakiś padnięty.
Zeta, lubię góry a jest ich tu sporo nie takie jak Tatry, po horyzont i to w którą stronę nie spojrzeć. Super że Ci się podoba.
Witaj Kasiu, kawał czasu Cię nie widziałem, niestety nigdzie teraz nie jeżdżę, trzyma cały czas mrozek i czekam na odwilż. Myślę że za 2 tygodnie będzie już OK! I będę mógł wyruszyć na łowy.
Pozdrawiam wszystkich gorąco bo u Was bardziej mrozi niż tu.

Kaczy skwerek

Fintry, wymarłe miasto, druga strona jeziora robione lufą z budowy.

Mój kawałek raju II 02:30, 22 sty 2013

Do góry
Widzę, że Basia i Klamber czuwają to ja idę spać
Czermień błotna - Calla palustris 02:18, 22 sty 2013

Do góry
nad tym pięknym jeziorem koło bagna (roślina) rośnie zbierając kozaki ją zobaczyłam

mnie leśnik powiedział, że jest
Ogródek Hanusi po zimie 02:08, 22 sty 2013

Do góry
Haniu słyszę żeś chora a co serducho czy przeziębienie? bo gryczany to na serducho i ostrożnie z nim nie za dużo a lipy nie masz? pozdrawiam i przesyłam cytryniec bo na zdrówko dobry
Rododendronowy ogród II. 01:27, 22 sty 2013

Do góry
Ale miałam zaległości......poczytałam z wielką chęcią o Rh długą rozmowę z Alinką i zapisałam w ulubionych (bo pamięć krótka i zawodzi).

A przyszłam Ci powiedzieć że moje oczy od 2 dni też wysiadają, smaruję od wczoraj...bo przez tą cholerną zimę nic tylko na O. przesiaduję.....a między tym obiad to żadne zajęcie.....gotuje się sam. Muszę zwolnić...ale jak ?.....jeszcze tydzień mrozów zapowiadają....i Danusia wkleja niesamowite rzeczy....i inne się dzieją
A z innej beczki teraz pomyślałam, dobrze że dziś drewno do kominka naniosłam po bo tym lodzie co u nas powstał miałabym jutro wesoło
Pozdrawiam, dobranoc

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies