Piękne zdjęcia- wierzby kłaniaja się wodzie.Tak lubię takie może życiem przygięte drzewa jest coś w nich z losu człowieka.Swoich też nie prostowałam ,pozostawiłam jako jego symbole.Dziękuje za wizyty i tak pochlebne słowa ,tak mi miło Elizo.Nasiąkłam takimi widokami w dzieciństwie ,i pewnie ono ma odbicie w moim ogrodzie.
Nio....... klonik super.. a to jego foto z lata.. już wtedy na niego zęby ostrzyłam... co prawda jego kuzyn mi się lepiej podoba..ale cenę ma 2 razy większą..... a to już mi się też mniej podoba..... Jak to dobrze wszystkiemu foty cykać ? I foto jak znalazł....
popcorn u nas też po śniegu już nie ma śladu
Dzisiaj posadziłam ostatnie cebule pooglądalam 'szkody' po mrozie, popstrykałam trochę. Zatem jesień u mnie wróciła
Ta akcja za białym kamieniem idzie won..... w tym roku przycięta na łyso.. tak już odrosła... za nia są ładne nasadzenia i zasłania.... zamiast niej... dam klon shirasawy..mam upatrzony taki duży Jutro jest mój.....
Za czerwona żurawką taki seledynek będzie miodzio Tu lepsze foto... akacja po prawej.....
A to mój klon ... już łysy, ale gęsty i mi pod brodę sięga bez doniczki Coś tam nawet utargowałam