Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 15:43, 09 sty 2013

anipla napisał(a)
Zeta -Ale się uśmiałam u Madżenki z bałwanko -diabołka Jeszcze takiego moje gały nie widziały

Niop niezłego ulepiłam hehehe
Magda70 15:45, 09 sty 2013

Zeta napisał(a)

Zeta na pulpit to zdjęcie !!!!!!
Ma się codziennie w oczy rzucać temu żonowi

On mojego kompa raczej nie używa zresztą nie wiem czy by się kapnął o co mi chodzi hehehe

O matko! to na jego kompie może ustaw??!! może siem uda??
Zeta 15:46, 09 sty 2013

Hihihi
kwiatholandii 16:58, 09 sty 2013

Zeta, donice piękne, ale stworzona do dużych ogrodów. Tam będa sie pieknie komponowały. A gdzie jest u Ciebie docelowe miejsce?
ps. Jestem pełna podziwu, że opanowaliście tak duży teren. Nie doczytałam czy sami, czy z pomocą, ale naprawdę duzy szacunek!!
krisec 18:58, 09 sty 2013

Tutaj wielkie graty!!!,
Moment i będą 2 setki z klimatami Zetki.
A dla Ciebie trawka soczystej kostrzewki.
Pozdrawiam.

Zeta 19:14, 09 sty 2013

kwiatholandii napisał(a)
Zeta, donice piękne, ale stworzona do dużych ogrodów. Tam będa sie pieknie komponowały. A gdzie jest u Ciebie docelowe miejsce?
ps. Jestem pełna podziwu, że opanowaliście tak duży teren. Nie doczytałam czy sami, czy z pomocą, ale naprawdę duzy szacunek!!

Ogród robiłam sama .....mieliśmy tylko pomoc do układania kamieni na skarpie i niwelacji terenu ....tym się zajmowała koparka.......no i trawę razem z podlewaniem automatycznym robiła nam firma resztę ja zpomoca męża........sama pilnowałam i zajjmowałam się budową domu ....wiec stwierdziłam że i ogród mi nie taki straszny ...zresztą mówia ...dla chcącego nic trudnego .....

A donice chcę takie trzy ......planuję obsadzić lawendą i postawić na tarasię ......nom na brak miejsca to ja nie narzekam hihihi
Bogdzia 19:45, 09 sty 2013

Obejrzałam od 110 str . zachwyciło mnie wejście do domu z brzozami których tak wszyscy się boją a Ty nie . Cudny obrazek.
Madzenka 19:49, 09 sty 2013

Zeta napisał(a)
Dzisiaj pochłoneła mnie strona, którą podała Myszorek w swoim wątku.....weszłam i wpadłam .......i zapisuję kolejny punkt do moich chciejstw ogrodowych ......w marcu mam imieniny ...urodziny i dzień kobiet .....a że mój żon wczoraj o 4.30 rano buszował na ogrodowisku .......więc wrzucam link z donicami które mnie zachwyciły .....może jutro o 4.30 też zobaczy. ten mój żon hehehehehehe........

Zdjęcie pochodzi ze strony ....www.anthonypaullandscapedesign.com niestety link nie działa ani u mnie a ni u Myszorka wiec nie wstawiam

Hmmm piękne ogrody dzieki Myszorek

Teraz szukam takich donic jakby ktoś widział to ..... dajcie znać....

Ożesz , poleglam.....
Madzenka 19:50, 09 sty 2013

Mój M też na początku czytał O ale jak stweirdził, że tylko paplamy to się znudził
Zeta 20:10, 09 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Mój M też na początku czytał O ale jak stweirdził, że tylko paplamy to się znudził

No mój mnie dzisiaj przywitał .....no jak tam wyspał się mój Żon??? ......wiec się zczaiłam że zamiast pracować to buszował na moim wątku hihihihihi