Ogródek na chabrowym wzgórzu :)
20:31, 28 paź 2012
Elu najbardziej ze śniegu cieszą się dzieci, dorośli mniej
róże wyglądają uroczo w kryształowej otoczce, gotowce na obraz

chociaz u Ani nie ma tego śniegu, bo gdzie nie wejdę wszędzie leżypozdrawiam Aniu
Myślałam że zobaczę ten śniezek który choc krótko to jednak był a tu kolorowe jarmarki z cudami w postaci dyniogruszki wyjątkowej urody, no cudna jest. pozdrówka.
Ławeczka wcale nie zachęca do posiedzenia... Ale róże w zakolach są już posadzone
![]()
Ania....u Ciebie nie zima, nie jesień - ale ostatnie tchnienie lata - jak zwykle pełno kolorówTe dynie są imponującej wielkości
No i jeszcze jedna wazna rzecz...
Gratulacje!!!! Ja wiem, ze skandalicznie spoznione i bez kwiatka, ale szczere. Slonca i bezchmurnego nieba na codzien Anus
Aniu,
melduję, że zaczęłam od poczatku, ale troche mi się zejdzie zanim dojdę do dziś![]()
Bardzo spóźnione, ale bardzo ciepłe gratulacje z okazji juz ósmej setki stron - to jest jakiś wynik!
Pozdrawiam Aniu bardzo serdecznie
Aneczko, nie do wiary, ze taka cudna jesien u Ciebie. I ze snieg nie narobil kipiszu. Dzieki za te sloneczne i optymistyczne fotki. Dyniogruszka super, skad wytrzasnelas takie cudo ?
U mnie slonecznie, ale snieg jednak zalega - niestety mimo bezchmurnego nieba slonce nie dalo rady, dlatego tym bardziej sie ciesze z Twoich fotek
Pozdrawiam
Aniu, ale błękitne niebo było u ciebie. Ja dzisiaj cały dzień przesiedziałam w domu. Od czasu do czasu tak lubię. Ale było u nas ładnie i słonecznie. Już po zimie.
Tulipanowiec trzyma liście bo są skórzaste i śliskie
![]()