Strasznie mi się tu proporcje podobają. Na żywo musi to robić jeszcze lepsze wrażenie.
Roluję tą myszką tak góra - dół, góra - dół i myślę co mi to przypomina. I już wiem! Coś smacznego!
Witajcie Moje Miłe
Cieszę się bardzo ,że fotka powyżej przypadła do gustu. Ten kolorowy łan to niestety nie mój.
Ponieważ zawsze byłam "pod prąd" to skoro za oknami szaro-buro, to u mnie niech będzie kolorowo
Ta rabatka już moja
Też niezła. Kiedy u mnie tak będzie? Muszę się zabrać za solidne nawożenie na wiosnę. Floksy były także ulubionymi kwiatami mojej babci. U mnie ich też nie zabraknie. Są bardzo popularne w ogrodach irlandzkich.
Celinko, ale energetyczne zdjęcie pokazałaś. Jednak rośliny w dużych plamach robią wrażenie. Też bym chciała taki las floksów w moim ogrodzie. O zapachu już nie wspomnę.
Bożenko floksy pamiętam z ogródka mojej babci.
Jak zaczęłam uprawiać mój ogródek to początkowo nie myślałam o nich. Ale to na prośbę mojego M zaprosiłam je do siebie
I teraz nie wyobrażam sobie aby ich zabrakło! A na dodatek dobrze mi rosna i mam zamiar powiększyć ich kolekcję
Celinko, ale energetyczne zdjęcie pokazałaś. Jednak rośliny w dużych plamach robią wrażenie. Też bym chciała taki las floksów w moim ogrodzie. O zapachu już nie wspomnę.
Bożenko floksy pamiętam z ogródka mojej babci.
Jak zaczęłam uprawiać mój ogródek to początkowo nie myślałam o nich. Ale to na prośbę mojego M zaprosiłam je do siebie
I teraz nie wyobrażam sobie aby ich zabrakło! A na dodatek dobrze mi rosna i mam zamiar powiększyć ich kolekcję