Heloł jestem , jestem kuruję się jeszcze ..... a głosik cieniutki wszystko mi się sypie bo to tak jest jak facetów w domu brak Ale tam ....... w piątek była akcja zdobienia pierników .... Zabrałam coś dla dorosłych pań na rozgrzewkę bo to damski taki wieczór był przy okazji braku naszych M a dzieci ręce miały zajęte więc fajnie było, bo siedziały na grzędach z pędzlami i zdobiły
Dzisiaj minął rok od kiedy ujawniłam się na Forum. Przeleciał bardzo szybko, ale dzięki Ogrodowisku był niezwykle ciekawy. Uczestniczyłam w dwóch spotkaniach - u Bożenki i Ani, które wspominam z uśmiechem na ustach. Poznałam serdecznych i ciekawych ludzi. I muszę przyznać, że choć różnią się bardzo, tak jak ich ogrody, są to ludzie o silnych charakterach, pracowici, uparcie dążący do celu i bardzo charyzmatyczni, oczywiście z naszą szefową Danusią na czele. Może nie jestem aż tak aktywna na forum jak inni, ale staram się w miarę wolnego czasu odwiedzać Wasze ogrody i pokazywać moje roślinki. Mam nadzieję, że kolejny rok będzie równie udany i będę mogła odwiedzić kolejne ogrody zarówno w sieci, jak i w realu. Dziękuję wszystkim za odwiedziny i pozdrawiam serdecznie.
No to ja jak to zobaczyłam to też krzyczałam i nawet M przyleciał obejrzeć
Rewelacyjne zdjęcie ....... i jemiołuszek też nie mam.. ale już wiem dlaczego ... wszystkie są u Ciebie
Dzisiaj już druga świczka na wieńcu adwentowym się pali, ale ten czas szybko leci
...piękne wszystkie twoje wianki i ozdoby tyle talentów ujawnia się na ogrodowisku, można całymi garściami czeropać inspiracje, tylko żeby czasu starczyło na wykonanie, a tu już druga świeczka pali się, święta tuz tuż Pozdrawia
To jeszcze kilka zdjęc i idę pospacerowac po Waszych ogrodach.
Super wyglądają te kolorowe liście w szronie.... u nas szronu nie ma... wiec i takich widoków też nie mam..
To zdjęcie takie nierealne się wydaje .Jest cudnie bajkowo , może i u Ciebie też tak bądzie w innym terminie, na pewno bedzie bo u mnie co rok chociaż jeden dzień jest taki ze szronem.Aniu i co z ta sierpówką?
Jak ja bym chciała zapożyczyć taki widok.
No, cóż marzyć można
Masz dużą działkę , możesz posadzic na jej końcu ze dwa buki , oczywiście trzeba przewidziec że zabiorą dużo miejsca. Co Ty na to? Pszczółka już sadzi.
Posadziłam 3 czerwone dęby wyhodowane z żołędzi.
A buk też tam rośnie, ale pendula.
Tylko, ze nie będzie to taka piękna ściana jak u Ciebie.
Jak ja bym chciała zapożyczyć taki widok.
No, cóż marzyć można
Masz dużą działkę , możesz posadzic na jej końcu ze dwa buki , oczywiście trzeba przewidziec że zabiorą dużo miejsca. Co Ty na to? Pszczółka już sadzi.