Jutro już wigilia wszystko co się dało mam już przygotowane. W moim małym domku będzie na kolacji wigilijnej 20 osób i trzy psiaki po kolacji przyjdą kolejni goście! oj będzie się działo!
Całej cudownej Ogrodowiskowej rodzinie życzę wielu Bożych błogosławieństw, zdrowia i zapału do tworzenia ogrodowych cudowności. Byście zawsze radowali się pięknem wokół nas. Weselcie się świąteczną radością z bliskimi. I oby Jezus zastał nas budujących Jego Królestwo na ziemi.
Przesyłam najserdeczniejsze życzenia
zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz pomyślnego Nowego Roku, spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary i szczęścia
Kasik, najserdeczniejsze życzenia
oraz pomyślnego Nowego Roku, spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary i szczęścia
KOCHANI! Niech te Święta Narodzenia Pańskiego będą dla nas wszystkich czasem odpoczynku, rodzinnych spotkań, wytchnienia od codziennych zmagań .Tego Wam życzę z całego serca!
Gabi, piękne dekoracje