Grembosiu, robię co mogę by wiosna przyszła szybko. Zamierzałam pokazać coś w wątku o drugim hobby, i zapaść w sen zimowy razem z "Bajkowym...", ale trudno mi się rozstać z ogrodem.
Analizując zdjęcia, sprawdzam czy jest jeszcze wolne miejsce na nasadzenia lub zmiany. Justynko, odwiedziłam Twój ogród z akcentami japońskimi, okazami roślinnymi i ładną altanką.
Miło mi, że Twoje oczy też pocieszyłam kolorami ogrodu.
Miła jesteś Irenko, a Twój ogród przeżył w tym roku roślinną rewolucję. Chociaż są w nim stare okazy jak piękna magnolia i tamaryszki, które tak lubię.
Pozdrawiam, czekając na maj.
Co za krzepiący widok a jakie zgrabne nózki ??Tobie to dobrze,, siedzisz sobie na leżaczku z gołymi nóżkami i popijasz,,, no własnie co tam masz dobrego?
Jabłuszka dobre na wszystko!
Nie chce sie wierzyć , ze kiedyś wieszało sie je nawet na choinkę
Dlaczego trudno uwierzyc ?-popatrz jakie sliczne. U mnie jak byłam dzieckiem wisiały jabłka , orzechy posrebrzane lub w srebrnych papierkach i cukierki czekoladowe i mozna było podjadac.Smakowały lepiej niz sklepowe szczególnie jak mama nie pozwalała za dużo podjadac.Bąbki tez oczywiście były, ale z nich mniej radości dla dzieci.Ja przez wiele lat też dzieciom wieszałam słodycze i wnusiom też wieszam ale już tylko czekoladę.
dziewczyny ja też wieszałam na choince i to jeszcze nie tak dawno jabłuszka, orzechy i pierniczki, a kolorowe cukierki wieszam do tej pory jabłuszka musiały być małe i mocno wybarwione
a my siedzimy przy kominku..... ciepło i przyjemnie
bo za oknem -10 ! brrrrr
obiecuję jutro obfocić ogród zimowy bo napadało śniegu i jest baaaaajkowo!
Jabłuszka dobre na wszystko!
Nie chce sie wierzyć , ze kiedyś wieszało sie je nawet na choinkę
Dlaczego trudno uwierzyc ?-popatrz jakie sliczne. U mnie jak byłam dzieckiem wisiały jabłka , orzechy posrebrzane lub w srebrnych papierkach i cukierki czekoladowe i mozna było podjadac.Smakowały lepiej niz sklepowe szczególnie jak mama nie pozwalała za dużo podjadac.Bąbki tez oczywiście były, ale z nich mniej radości dla dzieci.Ja przez wiele lat też dzieciom wieszałam słodycze i wnusiom też wieszam ale już tylko czekoladę.
Betyś i ja przybiegam z gratulacjami 200 stron Oby jak najwięcej setek tego wątku, bo wszyscy za nim i za Tobą przepadamy dajesz tyle dobrej energii, radości i wrażliwości życiowej Kochana jesteś nieoceniona, a Twój wątek pokazuje nam raj na ziemi
Małe co nieco dla Ciebie