Witaj nie wiem czy przezimują ale zabiorę je dodomu na górę tam nie zmarzną bo mi szkoda tak pięknie i długo stoją 4 tygodnie.Haniu może chcesz nasiona żyworódki to mogę Ci wysłać bo mam.Oto i ona.
Bogda ja tez suszę i jabłuszka. Spróbuję w suszarce może zachowają ładny kolor.
Milenko jakoś tak mnie wzięło w te pochmurne dni na różne dekoracje, ale od dziś ma być słonecznie, to jeszcze popracuję w ogrodzie, bo duzo roboty mam.
Agatko szarości uwielbiam aby pogoda szara mnie denerwuje Fajnie, że Ci się podobają te moje dekoracje. Jak coś zrobię jeszcze to oczywiście wrzucę.
Agatko.... naklejki z ptakami pomagają, ale tylko na dorosłe ptaki.. niestety młode żółtodzioby.... latają bez zastanowienia się nad czyhającym niebezpieczeństwem.. wtedy rolety jadą w dół........ Aż nauczą się życia Mi jak na razie na szybie zabił się 1 ptak, ale wiele już się poturbowało... .
Duże okna ładne, ale niebezpieczne dla ptaków...
Dziś świeci słoneczko.... piękna pogoda..
Ostanie ładne widoki z okna...
I wsionka kiku coś tam.... ładna jest jesienią... dziś ją cyknęłam z ładniejszej perspektywy
Krzysztofie Kto ci ten raj projektował,kto sadził,kto dbał? Czyżby Danusia ukradkiem tu palce maczała?
Poważnie to Krzysiu,jak już masz tak perfekcyjnie skończony ogród i pracy ogrodowej ci brak - weż chłopie narzędzia i wyżywaj się u mnie - samorealizacji ci nie braknie
Jam otwarta na nowe aranżacje
Znalazłam taki cytat który idealnie pasuje do Twoich zdjęć
Haniu przy okazji tych ogrodowiskowych gratulacji moc uścisków i ciepełka życzę
miałam Ci już nie raz napisać że uwielbiam Twój avatar i to że to Ty i to że Koszalin he - bo Koszalin to dla mnie wspomnienia - w szkole podstawowej jeździło się na kolonię do Koszalina , starsze dzieci do Mielna na obóz pod namioty - ale młodsze były w szkole - ja do dziś pamietam taką z cegły starą szkołę, przed nią były wielkie drzewa, pamiętam też park - a może parczek i oczywiście dom handlowy gdzie kupiłam kastkę wyklejoną muszelkami
i pewnie był jakiś plac defilad bo gdzieś ten 22 lipca musiła być świętowany - stare czasy ech