O to takie właśnie tutaj trzymają w ogródkach. A w takich bardziej parkowych załozeniach to takie na prawdę duże, karpiowate całkowicie. I jak takiego zjeść? To juz lepiej niech te zyczenia spełnia
Doczytałam....o rybach.....uwielbiam karpia, ale tylko w święta i czasem na Nowy Rok zamrażamy.......ale nie wszyscy go jedzą.....znam i takich którzy zwykłe filety z mintaja i makreli jedzą.
A dzisiaj pozdrawiam zimowo, ale skoro o rybach mowa to przesyłam fotkę z lata.... ze szkółki ogrodniczej i na dodatek spełniają marzenia....a czego trzeba więcej w grudniu
Witam wszystkich w poniedziałek. Jak przewidywałam zasypało nas na biało Nie jest to jeszcze atak zimy, ale ogród przybrał nową barwę i jest mu w niej do twarzy.
Początek białej zimy zawsze jest fajny, zwłaszcza dla dzieci, ale ja też lubię pierwszy śnieg, potem bywa różnie.
Śnieg na tarasie namalował wzorki, wygląda to dość ciekawie.
Jaka piękna !! to chyba jest ta szałwia która tak bardzo mi się podoba .Masz ją u siebie Aniu ? Sprawdzę kiedy wrócę do domu ,niestety muszę zając sie teraz bilansem .Bardzo dziekuję za odwiedziny i sliczne kolorki .Dobrego dnia
Witam cię miło na swoim wątku niezbyt jeszcze ciekawym bo najwazniejszego brak ,ogrodu Wszystko jednak przede mną,, więc z czasem bedzie stawał się ciekawszy .Uwierz ze tych kamieni nie chciałabys mieć To tylko lasujacy sie wapien,, kazdego dnia staje się coraz mniejszy Za dwa lata wyparuje zupełnie .Bardzo lubie kamień ale ten, ani ładny ani trwały .Odwiedzam twój ogród,, nie wiem tylko czy zostawiam slad,, bo nie pamiętam Chłonę wiedzę podglądam ,zapisuję i jak większość osób popadam w zachwyt waszych ogrodów.Czas zostawic ślad wizyty Miłego dnia zyczę Ogrody chyba juz wszystkie po dzisiejszej nocy otulił snieg .Moje róże równiez i to mnie cieszy .