Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój jesienny ogród 08:27, 01 gru 2012

Do góry
Witaj Robercie,nie wiem jak gdzie indziej w kraju,ale u mnie śnieg na dachach, i pewnie bryja na drodze,ale jeszcze z psem nie byłam.
Na dobry dnia początek trochę niebieskości Tobie wstawię.
Ogród na Cedrowej 08:22, 01 gru 2012

Do góry
Takie to badylki na razie wsadziłam do jednej z donic

Mój jesienny ogród 08:16, 01 gru 2012

Do góry
Witam wszystkich odwiedzających.
Karola, teraz taka technika że prawie wszystkich mam na co dzień, do Was piszę wieczorem a rano wstaję o 5 i rozmawiam na skype. Tu jest dla mnie wszystko nowe to pewnie tak szybko mi się nie znudzi. W pracy z różnych krajów pracują ,Węgrzy, Portugalczycy, Anglik, Kanadyjczycy, Kolumbijczyk, wszyscy bardzo mili, więc nie jest źle. Poza tym piękne widoki.
Haniu, chociaż ja z nizin, to góry bardzo lubię. Ciesze się że jesteś wierną fanką widoków które pokazuję. Postaram się jak najlepiej pokazać tutejsza okolicę.
Jolu, ja czytałem 3 jego książki ale tej nie, to już zresztą historia ja będę opisywał czas teraźniejszy. Ludzie bardzo mili i uśmiechnięci nikt się nie śpieszy wszyscy jeżdżą wolno i nie trąbią na siebie. Kary są tu przerażające za przekroczenie dozwolonej prędkości o 50 km konfiskowany jest samochód za złapanie np. innej ryby niż na pozwoleniu też konfiskują samochód. Jedni latają helikopterem nad jeziorem i przez radio dają namiary drugim gdzie łowią ryby a ci drudzy dokładnie wszystko sprawdzają nie wiem czy miałbym nerwy łapać tam ryby. Dla tego wolę chodzić piechota najwyżej buty mi zabiorą
Ewelino, to większe to trzmielina oskrzydlona to mniejsze chyba jabłonka rajska szczepiona rosnąca w dół. Przed domami jest dużo perukowców.
Ewo, Ja nie choruję wcale nie częściej niż co 10 lat ale jak bym był cały dzień na dworze w podkoszulce przy 5 ºC, to na pewno by mnie trafił szlag. Nie wiem czym oni się konserwują ale dla mnie zmarzlucha to szok. U mnie 2ºC i cały dzień miałem chmury nad głową, zaraz pokaże jak wygląda okolica na budowie. Gdy jest pogoda to widoki są takie

a dzisiaj było tak

w ładniejsze dni jezioro widać tak ale bardzo często jest w chmurch za jeziorem jest góra chappteron ma 1870 ale prawie cały czas zasłaniają ja chmury

Ogród Sylwii od początku :) 08:07, 01 gru 2012

Do góry
Gratuluję 1000!!! i pięknego ogrodu!!

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 08:01, 01 gru 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Niby-wianek bluszczowy.
Na święta zamiast domku powieszę jakąś bombkę
Fajny?

Fajny,bardzo pomysłowy

Ja też się podpisuję super pomysł
A donica - ocynk malowany na czarno???
Ogród ogrodniczki 07:20, 01 gru 2012

Do góry
Pomysły już się znalazły na forum dotyczącym projektowania.
Wszystkim ogromne dziękuję

Oto efekt końcowy tej debaty

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 07:18, 01 gru 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Ewa fajny wianek!
A ten "przelot" super!!

Karolinko dzięki
A ja juz widzę co trzeba poprawić na wiosnę, taki szybki rekonesans czasem jest bardzo przydatny
Miłego weekendu życzę
Kolorowe rabaty 01:43, 01 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

ojej, ale fajnie się zrobiło! nie wiedziałam, że masz barbulę!

Jakbyś tyle nie latała samolotami to może byś wiedziała co u mnie rośnie ))))))))))))
Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 01:13, 01 gru 2012

Do góry
No to dzisiaj mimo dość zimnej pogody wreszcie troche popracowałam w ogrodzie Otuliłam drzewka owocowe, zabezpieczyłam cyprysy przed niepożądanymi wielbicielami i przesadziłam jałowca do lepszej ziemi uf

Bags już nie wpadnie na śniadanko

a to stary pieniek smolak przywieziony od szwagra z kupki drewna do spalenia - może go wykorzystam na rabatce wiosną?
Norweski ogródek... 00:33, 01 gru 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Agnieszko, od wczoraj boję się do Ciebie wchodzić... bo wczoraj jak weszłam to wsiąkłam na amen oglądając, podziwiając i wspominając

Skalniaki cudo - tak naturalnie wkomponowane w krajobraz

W Norwegi byłam całe 2 tygodnie (mało, ale wystarczająco by pokochać ten kraj do grobowej deski). Wtedy głównym naszym celem było podziwianie fiordów. Marzę od tamtego czasu by wrócić jeszcze raz i dzięki Tobie się udało

Dziękuję i proszę o jeszcze

hei Jola 2 lata temu zrobilismy sobie wycieczke z grupka znajomych , pojechalismy na kilka samochodow na polnoc Norwegii . Tam bylo co ogladac od achow i echow buzia bolalaNorwegia jest przepiekna!

ten turkus wody jest taki sam na zywo.....

Geiranger-

Lek na całe zło czyli mój ogród 23:53, 30 lis 2012

Do góry
Sanguineum

Liście też ładnie przebarwiają się jesienią
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:52, 30 lis 2012

Do góry
no co ty Aniu, zawsze coś się dzieje
nastrój kiepski? brak słońca nam wychodzi; ja musiałam chociaz w deszczu cos porobic, bo mnie nosiło, a domowe leżą!
no to kupie, jakoś tak się składa, że musze byc w pobliżu

dobranoc, uciekam i zostawiam wam kilka fotek z 29.11,

Lek na całe zło czyli mój ogród 23:46, 30 lis 2012

Do góry
Magnificum

Alba

Himalayense

Versicolor
Kolorowe rabaty 23:43, 30 lis 2012

Do góry
Martek napisał(a)

ojej, ale fajnie się zrobiło! nie wiedziałam, że masz barbulę!
Lek na całe zło czyli mój ogród 23:40, 30 lis 2012

Do góry
Przypomnienie lata przed jutrzejszą zimą. Mam kilkanaście odmian bodziszków. Takie skromne kwiatuszki, lecz jak urocze.

Brookside

Double jewel

Salome

Kendall clark
Gardening Scotland - 2011r. 23:27, 30 lis 2012

Do góry
AgaNet napisał(a)

cos do siedzenia

...zabieram kasztanki i znikam....
...ogryzek też niczego sobie...
pozdrawiam Agato
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:22, 30 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
I ja jestem, z opóźnieniem, z radością wpadam i tez coś zostawię dla pogody ducha

kolor dla pogody ducha a mgły w tle dla zadumania ... oj ... czarodziejko ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:12, 30 lis 2012

Do góry
I ja jestem, z opóźnieniem, z radością wpadam i tez coś zostawię dla pogody ducha
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:08, 30 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
I pokażę Ci jak moja piesa lubi narty...... kiedyś jeździł z nami, jak widział, że wyciągamy klepki to od razy radość wielka była. A teraz nie ma sił w łapkach...... ale zimą jak leżały klepki to się położył i spał do nich przytulony...

po dokładniejszej analizie zdjęcia ... z bólem ego ale stwierdzić muszę, że za nic nie dam rady tak uroczo siem prezentować ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:01, 30 lis 2012

Do góry
Dubelek to kfiatka zostawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies