Agnieszko,może spodoba ci się Aster alpejski/lila/ ,Skalnica/ż/ i Posłonek ogrodowy, myślę że w twoją scenerię wtopiłyby się cudnie.Jeszcze raz specjalnie dla ciebie.No i Dzwonek karpacki ..i..Poszarskiego.
'Gardening Scotland' to rokrocznie odbywająca się w Edynburgu, wystawa kwiatów i ogrodów.
Myslę, że to najwieksza wystawa ogrodnicza w Szkocji, choć oczywiście do Chelsa nie może się równać
Szybka była przed myciem, ale już czysta. Serducha to taka alternatywa dla wianków - kółek. Wszystkie giętkie pędy się nadają. A dziś trochę przez przypadek ulepiłam parę "ozdób " na zewnątrz.
Będzie to taka ptasia stołówka.
Nowo posadzone bukszpaniki trawki i żurawki ubrałam w skarpetki z kwiatostanów hortensji.W moim ogrodzie rośliny wzajemnie się wspierają ,oddają to co już im jest niepotrzebne.
nasza elewacja zostala wymieniona w ubieglym roku , miala okolo 40 lat nie byla w najgorszym stanie,moj M mowi ze za trzy lata trzeba bedzie odswiezyc kolor
Zielone kreski to granica działki. Drugi staw nie zmieścił się Ta czerwona krzywa strzałka pokazuje, którędy mój mąż ma zamiar się przemieszczać do stawu i tam nie mogę nic posadzić Tam będzie tylko trawa.