Witam sąsiadkę zza miedzy ) Zaczęłam czytać twoje wpisy ale postanowłam najpierw się przywitać bo do czytania jeszcze duuużo mi zostało Pięknie tu u ciebie i jakie fajne ptaszyska cię odwiedzają U mnie tylko sikorki i wróble chociaż czasem jakiś inny gość się zjawił ale nie często. Zapraszam do mnie
Udało ci się złapać krogulaka/jastrzębia w locie.. lepsza jesteś Mi się nie udaje... drań za szybki do mego refleksu .. najbliżej to polował 2 metry za oknem, w którym stałam i się gapiłam... One nie boją się ludzi.... potrafią latać nad głową ..... to normalne.......
Nie Aniu, to w dalszym ciągu myszołów. Śmieję się, że z niego Gość niedzielny, bo już drugą niedzielę widzę go na podwórku. A krogulec chyba bywa u mnie nad karmnikiem, ale widziałam go dopiero 2 razy, on jest za szybki do sfotografowania. Robi ósemkę nad karmnikiem w tempie ekspresowym, albo pół tej ósemki i tyle go widziano. Mój karmnik stoi tak ok. 10 m od domu.
Agnieszko, cudne zdjęcia - leszczyna zimowa jest niezwykle klimatyczna.
Agnieszko, przyjmij ode mnie najserdeczniejsze życzenia - niech Nowy Rok obfituje czym tylko może i niech przyniesie jak najwięcej życiowych radości.
Mnie trochę z braku czasu mało na forum, ale myślę ciepło o Tobie i wszystkich innych Ogrodomaniakach i Ogrodokochaczach