Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Co z tym ogródeczkiem począć 17:42, 13 paź 2012

Do góry
Moje azalie rzeczywiście troszkę małe,mogłam jednak zdecydować się na inny zakup w to miejsce

Są dwie a po bokach Red Baron

poczekam jak urosną żurawki i zdecyduję czy mogą tam zostać

Nie mam czym zrobić ładniejszych zdjęć ,są takie marne w porównaniu do waszych
Ogródek Asi?! 17:13, 13 paź 2012

Do góry
To są właśnie moje tuje a właściwie "tujeczki" bo są takie malutkie. Mam nadzieję że urosną. Powiedzcie czy muszę je okrywać na zimę, boję się że takie maleństwa mogą przemarznąć.
Ogród w Holandii 17:11, 13 paź 2012

Do góry
Miłego pobytu w Polsce Agatko...ale co ja czytam? 800 cebul? Wow...
Lecę w kulki... 17:09, 13 paź 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)
Dzień dobry....
pozdrawiam skuszone.....

Ostatnio nie mam co pokazywać....nic się nie dzieje.................w moim ogrodzie.
Do dziś....nowa odsłona....takich kolorów jeszcze nie było...
Dzisiejszy poranek...wczorajszy....

Kulka,

..........

i co tu jeszcze dodać????
Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 17:07, 13 paź 2012

Do góry
2 dni temu

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 17:00, 13 paź 2012

Do góry
Gratuluję 300 stronek

Ogrodnik mimo woli 16:57, 13 paź 2012

Do góry
Na tysiączka Aniu...spełnienia ogrodowych marzeń na następne 1000 stron

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 16:55, 13 paź 2012

Do góry
betysia napisał(a)

Słońce jest niesamowite, zupełnie odmienia kolory, normalnie jakbyś jakieś filtry zakładała na aparat
Ania i róże i cała reszta :) 16:54, 13 paź 2012

Do góry
A jakbyś koło wkomponowała w koło?

Na szaro obwódka z kostki albo kancik, to mniejsze czerwone koło to planowana rabatka, a większe jak się pewnie domyślasz granica trawnika. Mniejsze zawsze można powiększyć.
Boćkowe perypetie ogrodkowe 16:46, 13 paź 2012

Do góry
Za kolejną setunię gratuluję
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:07, 13 paź 2012

Do góry
Aniu nie zdążyłam na 1000-czek, bo mnie nie było wczoraj...a tu już 6 stron nowego wątku, więc w nowym kwiaciora zostawiam i mnóstwa ciekawych inspiracji ogrodowych życzę

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 15:20, 13 paź 2012

Do góry
Kochani ja na "detoxie" ale nie moglam sie powstrzymac aby wam pokazac jaki widok z okna jadalni mi dzisiaj towarzyszyl gdy szykowalam sniadanie.....

ale zanim kawa sie zaparzyla... gdy kroilam bagietki ...slonko sie obudzilo...i juz sniadanie minelo znacznie przyjemniej....

DZIEKUJE za wasze cudowne wpisy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiem na kazdy tuz po weekendzie
.....sciskam MOCNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
A miało być tak pięknie.... 15:11, 13 paź 2012

Do góry
Rench napisał(a)
Zrobiłam taką łezkę z bukszpanami
i zastanawiam się czy dosadzić przy nich coś małego.
Ta róża obok czeka na nową drabinkę,więc jak ją podniosę będzie chyba łyso trochę.
Chociaż tam gdzie palisada po drugiej str chodnika,są posadzone róże rabatowe wanilla, to czerwone to werbena na tymczasem, więc może wystarczy gęstości nasadzeń.

Po lewej stronie są posadzone róże Chopin , lawenda i ostróżki. Proszę o podpowiedz,czy te bukszpany w kamyczkach pasują do tej różanej strony ?

Witam ! Śliczna łezka z bukszpanów ! Bardzo ładnie u Ciebie , pozdrawiam m
Kubusiowo 15:05, 13 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Zdecydowanie nie mam słów.... Jest po prostu niesamowity ... Pozdrawiam m
Mój ogródek pod Gdańskiem 14:44, 13 paź 2012

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)

Witam!
Jaki śliczny kącik!
Co to takiego ładnego stoi na dole, z prawej strony obok kosza z wikliny?
Pozdrawiam

Hej ależ Ty spostrzegawcza jesteś! To jest takie ozdobne naczynie, pojemnik na owoce. Zrobione ze stalowych prętów pomalowane na jasny kolor a potem postarzane/ patynowane , kupiłam przez internet. Pozdrawiam m
Rozpoznawanie odmian róż 13:40, 13 paź 2012

Do góry
Mam taka róże..... pojęcia nie mam jak sie nazywa.... może ktoś zna? Ma obłędny słodkawy zapach

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 13:32, 13 paź 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Dzisiaj wreszcie wsadziłam do ziemi cebulki tulipanów, krokusów, irysków i szafirków i... właśnie sobie przypomniałam, że... jeszcze w domu mam troszkę jutro muszę dosadzić. Czy ktoś może mnie uświadomić kiedy sadzimy cebule czosnków ozdobnych?

spokojnie sadź, do końca października można
przeczytałam o cisach i będzie super i chcę zobaczyć, jak ganiasz z lustrem do przymiarki kiedyś i ja tak zrobię
O....! 13:19, 13 paź 2012

Do góry
Marzenko Twoje zdjęcia powodują, że muszę się przy nich zatrzymac na dłużej, tym razem przy tym

brzozy mają w sobie tyle magii..
Ogród średniowieczny i nie tylko 12:57, 13 paź 2012

Do góry
Z powodu pogody siedząc w domu zrobiłem taką sobie wizualizację Tak by to mogło wyglądać jak się uda i obok z altanką - kiedyś
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:38, 13 paź 2012

Do góry
rany ... !!! ... człowiek tylko siem przespał a tu nie dość, że nowy wątek - wiem jak tradycja to tradycja - to jeszcze historia wrzucona z energią ... uśmiechem ... historia ogrodu ale i kawałek życia pary szaleńców z psem ... hmm Maćku ciocia macha dziecko do Ciebie ... ciebie też kochają ))) ...

Aniu to jak powstawał Wasz dom ... jaką role odegrał w nim Everest ... i jak warto mieć pod skórą ducha odważnego i głodnego przygód ... to w tej historii przeczyta każdy z nas ... ja mam wciąż przed oczami dwa obrazy ... tę plantację chwastów i ten OGRÓD MIMO WOLI ... to wielki krok człowieka ... nieważne czy w gumakach czy we szpilkach ...

byłaś pierwszą osobą, którą poznałam w naszym mega fajnym gronie ogrodowiczan ... tojeść i naparstnice będą już zawsze ze mną ... gdziekolwiek będę ... i wyciągną mnie z każdej ... serio
u Ciebie byłam na pierwszym spotkaniu ogrodowiskowym ... nie wiem do dziś co w tym jest ale jedno jest pewne ... moc w tym jest wielka ... niewiarygodne jak wspaniale mogą się rozumieć ludzie gdy łączy ich li tylko pasja ... ogród - kwiat - roślina - piękno ... to wspólny mianownik ... wystarczy aby mieć frajdę z życia ... warto zawalczyć

no i Anka czy to lotem w kapciu na kamieniu ... czy to gdzieś z głową w chmurach bocianie dzieci podglądając nam taką dawkę dostarcza ... za co ani się serdecznie dziękuje i prosi o regularne dostarczanie endorfin i piękna zaprawionych szczyptą szaleństwa i zabawy ...

TAK TRZYMAĆ )))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies