Witam, ponownie przesyłam zdjęcia wielkanocnych kolędników w moim ogrodzie

to tak na powitanie. Nie wiem jak u was, ale u mnie od dziś wiosna pełną parą i praca też

W dzisiejszym dniu wraz z moim M położyliśmy nowe ścieżki ze starych płyt chodnikowych, i przestawiliśmy pergolę z różami w inne miejsce. Nie wiem jeszcze jak róże tą przeprowadzkę przeżyją. Ale pergola wcześniej była tak położna, że nachodziła na iglaka, który kształtuję na kulę i przejście było bardzo wąskie. Jeżeli chodzi o płyty myślę, że efekt dosyć fajny
Poniżej, zdjęcia z pergolą w starym miejscu. W miejscach gdzie widać łyse place rosły pigwy, które przysłaniały większą część ogrodu.
I jeszcze raz świąteczni goście. Koniki uciekły sąsiadowi

Ale na święta mieliśmy frajdę. Goście Agro też
A poniżej widać kawałek ścieżki jaka prowadziła do altany teraz są położone 4 razy większe płyty
I dzisiejsza praca
Następne płyty czkają na położenie
I przeniesiona pergola. Pergole jeszcze muszę obsadzić czymś. Wiem na pewno, że wykorzystam trochę kamieni
I ostatnie zdjęcie z moją dużą PRAWIE kulką. W tym miejscu koło tego iglaczka planuję jakieś mniejsze kulki
I na zakończenie nasz wierny całodniowy towarzysz, cały dzień kręcił się w okół ogrodu i nawoływał towarzyszkę