Halinko Twój lampion wcale nie jest nieudany..jest naprawdę bardzo ładny I tak sprawdziłam na moim, że też ta serwetka naokoło jest taka widoczna a oderwałam tamte części, więc chyba taki ich urok Gdybym wiedziała, ze tak będzie poradziłabym Ci żebyś ją wycięła..Mam nadzieję, że i tak Ci się podoba, a po zapaleniu świecy pewnie i tak bardzo nie widać.
Pozdrawiam Cię ciepło
Piękne są cynie pełne,daliowe czy inne pełne,ale ja chyba dałabym w tym sezonie już spokój i zasiała te najniższe,drobne odmiany krzaczaste.Bujne kwitnienie to ich największy atut.Tym bardziej,że są i o pojedynczych płatkach i pełne .
Dobra jest odmiana o średnim wzroście ,też mają ładne pełne kwiatostany są to cynie rabatowe.Kolory widziałam tylko trzy do tej pory bordowy,czerwony i morelowy.Nie mam w tym roku nasion postanowiłam kupić sadzonkę na targu.
Nie okryłam.
Ale kupowałam go jako tuje a nie cyprysika
Chcesz powiedziec ze mam cyprysika???
Ha! To teraz mam zagwozdkę
Nie wiem. A pokaż bliżesz zdjęcie jak masz
I ile czasu już go/ją masz ????
Tujki lepiej znoszą zimy
I zobacz co zrobiłam. Wstałam z kanapy i poleciałam zrobić zdjęcia
I co? Ona czy on??
Kupiłam ją/jego jakoś w wrześniu tego roku dopiero. I jak tak patrzę to żałuje że nie przycięłam trochę bo boję się że śnieg gałązki powygina. Ale wydawalo mi się że wrzesień to za późno na cięcie.
Wstawaj,szkoda dnia! Kiedyś to śpiewali!Chyba pamiętasz? Ale Ty musisz porządnie się wysypiać,
na zdjęcia z Twych eskapad ,będziemy czekać,jak i na wiadomości.
Czy już z kimś się,,skumplowałeś'? Czy nie bardzo jest szansa.?....Ale my tu są! Twoje kumple!Macham!