Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik mimo woli 09:47, 13 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aniu bardzo się cieszę, że przez tysiąc stron byłaś z nami i życzę, żebyśmy natrzaskali kolejnych 10.000 stron z twoją energią i chabaziami jak mawiasz
Jesteś prawdziwym promykiem ogrodowiska i cieszę się, że mimo dużej ilości pracy nie zaniedbyjesz nas
I wcale mnie nie zdziwiło, że nie zdążyłam na 1000, bo gwarno i ruchliwie u Ciebie jak zawsze, dlatego tak bardzo do Ciebie lubię zagladać

I to samo można powiedzieć o Tobie .. stalowa damo..... miałam nawet Ciebie umieścić we wstępie.. wybrałam stosowne zdjęcie... ale stwierdziłam, że tyle osób odcisnęło jakiś ślad... że jak tak się rozpędzę to na wstępie machnę tysiączka
To chciałam pokazać... jedno z moich ulubionych zdjęć..

Kubusiowo 09:45, 13 paź 2012

Do góry

Gosiu to masz jeden konkurs za sobą świetna robota gratuluję 22 lokata nie jest zła, zważywszy ilość tortów zgłoszonych do konkursu buziaczki

Ogrodnik mimo woli 09:41, 13 paź 2012

Do góry
ell napisał(a)
Aniu no właśnie się pogubiłam.......a kiedy to zdążyłaś 1000 machnąć? Nie było mnie dwa dni na forum i myslałam, że mi się w oczach dwoi, bo zobaczyłam dwa wątki asc!!!!

Gratulacje i lecę do nowego pędzącego wątku.

zostawiam wspomnienia z Pienin

Widzę że dwa dni spędziłaś w Pieninach ...
Dzięki Ela.... pędzimy dalej w takim razie razem
Kwiatki i rabatki u Elizy 09:29, 13 paź 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)

Pierisy, nigdy nie zakwitły, listki ładne zwłaszcza wiosną, ale kwiatków chyba się nie doczekam.

Witam!
Zabezpieczasz jakoś pierisy na zimę? Mam dwa, pierwszy raz, czytam różne opinie i sama nie wiem co robić, bo u teściowej przetrwał w zacisznym miejscu ostatnią zimę bez przykrycia, a u niektórych z forum czytałam ze zmarzł mimo okrycia.
Pozdrawiam
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:13, 13 paź 2012

Do góry
Ewuś gratulacje z okazji 300-tki
Pięknego słoneczka w ten jubileuszowy dzień Ci zyczę
Moje zmagania ogrodowe 09:06, 13 paź 2012

Do góry

I tu już bez pytań (na nie Danusia już mi odpowiedziała )
Miłorząb Mariken (zdjecia z okna)

Pozdrawiam
Moje zmagania ogrodowe 09:04, 13 paź 2012

Do góry
Jeszcze jedna seria pytań - co to - wrzos czy wrzosiec (Sebek mi kiedyś tłumaczył, ale zapomniałam)? W jakaś ziemie to wsadzić? Kiedy się tnie - wiosną? Czy jest jakoś sztucznie barwiony, bo ten pomarańczowy jakoś mało naturalnie wygląda?

ogrodoweimpresjejolki 09:02, 13 paź 2012

Do góry

Już nie pada i nawet słonko wyszło
Kaszel okrutny, a tak chciałoby się pojechać na działkę. Trzeba wsadzić cebulowe, no i otoczyć roślinkami płytki, które jakiś czas temu położył M. Myślałam albo o karmniku, albo o macierzance. Macierzanka bardziej mnie kusi, bo zapach przy stąpaniu po niej jest miły memu sercu

Moje zmagania ogrodowe 09:01, 13 paź 2012

Do góry
Witam!
Kinia zapomniała się, ze nie idziemy dziś do szkoły oraz przedszkola i zrobiła pobudkę po 6, a pogoda jest okropna i najchętniej jeszcze bym spała.
Sebek, to dobrze, że nic ich nie trafi, bo u moich rodziców też w takim samym są "różyczki" i zastanawiałam się co z tym zrobić.
Aniu, mój M tak układa opaskę wokół domu, wychodzi i za chwilę wraca, bo zaczyna padać.
Bożenko, włoszczyzny nie robiłam, nie miałam czasu, ale moja pietruszka nie nadaje się na jakiekolwiek przetwory, bo korzeń miała cieniutki, że nawet nie było co obierać, selery i pory jeszcze rosną, najwyżej w pn dokupię pietruchy i zrobię
Kasik, muszę jeszcze zrobić zdjęcie jaki kolor mają liście pod spodem, bo wpada w fiolet i super to wygląda

Bukiecik - co to te małe zielone kwiatki? Jakieś marcinki, chryzantemy czy co? Chcę takie o ogrodu, uda się mi gdzieś to znaleźć czy one nie nadają się do ogrodu?

Ogrodnik mimo woli 08:56, 13 paź 2012

Do góry
Aniu bardzo się cieszę, że przez tysiąc stron byłaś z nami i życzę, żebyśmy natrzaskali kolejnych 10.000 stron z twoją energią i chabaziami jak mawiasz
Jesteś prawdziwym promykiem ogrodowiska i cieszę się, że mimo dużej ilości pracy nie zaniedbyjesz nas
I wcale mnie nie zdziwiło, że nie zdążyłam na 1000, bo gwarno i ruchliwie u Ciebie jak zawsze, dlatego tak bardzo do Ciebie lubię zagladać
Rododendronowy ogród II. 08:54, 13 paź 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Cudnie Bogdziu wygladają te roślinki oszronione
Dzięki za życzenia
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 08:53, 13 paź 2012

Do góry
Betysiu, jako rekompensata mojej długiej nieobecności róża ode mnie
I serdeczne pozdrowienia, bo uściskać i ucałować nie mogę, żeby nie sprzedać Ci mojego przeziębienia ...
Lecę w kulki... 08:12, 13 paź 2012

Do góry
Aniu bukiecik od Ciebie cieszy mnie ciągle

Dziękuję......

Lecę w kulki... 08:01, 13 paź 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)
Dzień dobry....
pozdrawiam skuszone.....

Ostatnio nie mam co pokazywać....nic się nie dzieje.................w moim ogrodzie.
Do dziś....nowa odsłona....takich kolorów jeszcze nie było...
Dzisiejszy poranek...wczorajszy....

Miodzio.......Aniu
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 07:55, 13 paź 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
I jeszcze parę fotek ogrodu o zimnym poranku (było 0st.C)

Oszronione kulki bukszpanowe wyglądają cudnie i fiolet lawendy złagodniał. Lawenda ma dużo gałązek ze świeżymi pąkami - ciekawe, czy jeszcze zakwitną...

Przeuroczo Aguś w ten poranek u Ciebie
Ogrodnik mimo woli 07:45, 13 paź 2012

Do góry
Aniu no właśnie się pogubiłam.......a kiedy to zdążyłaś 1000 machnąć? Nie było mnie dwa dni na forum i myslałam, że mi się w oczach dwoi, bo zobaczyłam dwa wątki asc!!!!

Gratulacje i lecę do nowego pędzącego wątku.

zostawiam wspomnienia z Pienin
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 07:26, 13 paź 2012

Do góry
Ewuś przybiegam z kwiatkiem na 300-tkę

U nas też już mocno zmroziło w nocy roślinki - zima idzie........ hm....galopuje
Mój kawałek raju II 02:12, 13 paź 2012

Do góry
Ja jesień lubię tylko sucha bez deszczu i szarugi, a wszystkie piosenki Agnieszki bardzo lubię u mnie też gorzej ze wstawaniem porannym bo często o 6.00 jeszcze nie śpię, ale budzik budzi 8.15 i nie ma , że boli
Mój mały zielony zakątek - czyli jak stałem się chłopem pańszczyźnianym w weekend 01:58, 13 paź 2012

Do góry
Za domem w pierwszej kolejności powstał taras

Nie można był nic zrobić z ogrodem, bo deweloperowi przypomniało się poniewczasie, że mury oporowe musi stawiać, co widać poniżej. Dzięki temu wzbogaciłem strukturę gleby mojego ogródka, bo mi koparki przemieliły z 5 t. ziemi z rodzimą gliną

cdn.
Pszczelarnia 01:46, 13 paź 2012

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Ten jesienny,owocowy grzybek jest jedyny w swoim rodzaju.

no, jedyny i niepowtarzalny
widzę, że strasznie pracujesz... podziwiam...ale tez juz nauczyłam się wiele ciężkich prac wykonywać...nigdy nie pracowałam tak dużo fizycznie jak obecnie w ogrodzie...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies