Witaj Syla, pięknie przymroziło, na fotce niżej to oprócz tego, że widzę ciekawą aranżację, to uzmysławiam sobie, kolejny już raz, że warto sadzić zimozielone rośliny. Ogród zimą robi się taki...graficzny, i ciągle jest ciekawy.
Czytałam i oglądałam akcję wianki. Podziwiam.
Tak , to prawda .... zimozielony ogród w większej części nasadzeń przynosi radość naszym oczom również zimą ..... Tego na zdjęciach nie widać ale uroczo wygląda choina kanadyjska .... Mam ją posadzoną w szpalerze ..... i myślę nad większą ilością nasadzeń z udziałem tej rośliny
Witaj Syla, pięknie przymroziło, na fotce niżej to oprócz tego, że widzę ciekawą aranżację, to uzmysławiam sobie, kolejny już raz, że warto sadzić zimozielone rośliny. Ogród zimą robi się taki...graficzny, i ciągle jest ciekawy.
Pozdrawiam Was mikołajkowo....
w prezencie ... krótka relacja z wczorajszego wiankowania...
Nastrój spotkania...oczywiście serdeczny...
...tak jak przypuszczałam...wydajność spada mi przy gadaniu...
zdążyłam zrobić tylko jeden...Anita była lepsza...zrobiła dwie dekoracje...
Anitce zrobiłam dłuższą dokumentację twórczą... Trudno mi było wiankować i jeszcze robić zdjęcia krok po kroku...w końcu przyszedł z pomocą mój M...
A to rączki gospodyni spotkania...
Pracowało się bardzo miło....
A oto efekty....
...wianek Anity
która zadbała także o inne dodatki kolorystyczne tego wieczoru...
Pyszna malinówka według jej przepisu...
Zrobiłam wianek...eko...pure nature oprócz kleju...
Anitko, dzięki za zaproszenie i miły wieczór...który jak zwykle przeciągnął się do...nocy
Ostatnio już kompletnie nie mam na nic czasu, ale zamiast produkować się u siebie podczytuję zaległości Świetna rodzinka............ oooo M przyleciał po aparat bo jastrząb znów che coś u mnie upolować, wszystkie karmniki schowaliśmy w gęste gałęzie.. Jastrząb też musi coś jesć, taka natura, ale jakoś nie mam ochoty mu w tym pomagać .....
Ustrzelił... i jakiś ten dziwnie upierzony.... czy to napewno jastrząb???
Irenko takie miejsce przed światem chowasz?...piękne otoczenie ławeczki z tej perspektywy
Śledzę wątek na mniej lub więcej, ale na bieżąco......... i jak słowo daję.. myślałam, że to nie Irenki ogród tylko jakiś z inspiracji... wirydaż/rzowych .....zdjęcie i zakątek super.... bez różnicy na rodzaj ż ...Musisz mi Miła koniecznie ten plan naszkicować...bom się gubię...
liczę, że planik będzie niepotrzebny, bo chyba w styczniu zawitasz! zrobisz objazdówkę!...całej wrocławskiej grupy