Rudbekie porozsiewały się u mnie po całym ogrodzie,wiosną eliminuję te,które mi nie pasują i już.
Nie certolę się z nimi.
A teraz.... część roślin zostawiłam w suchych badylach, część ucięłam do korzenia.....Oj ,będzie wiosną robota......
A tak wygląda mój biały Rh= azalia.
I jeszcze Roseum elegans /od Bożenki/wysadzony tej jesieni.
ale będziesz miała cudny widok Dziewczyno z tymi limkami
a jeżeli chodzi o to że "łyso" się zrobiło, to może faktycznie, ale tragedii nie ma , lasek jest dość gęsty, chyba że ktoś wpadnie na pomysł żeby go przerzedzić
To juz lepiej weź ten szaliczek bo chyba innych kolorów w ogrodzie już nie spotkasz. U mnie nic nie ma kolorów ,nawet kwiatki które jeszcze sa to straciły kolor.
Przesadzasz z tym brakiem koloru u Ciebie... Niemożliwe, żeby teraz wyglądało tak
Jolu lubię twój humor pozdrawiam
Aniu, z poczuciem humoru życie staję się łatwiejsze i bardziej kolorowe
Dzień dobry
Dobrze, że nie słyszysz co dobiega przez otwarte u mnie okno... sąsiedzi skrobią swoje autka
Przyszłam ogrzać się w cieple Twojego wątku, Twojej okolicy 25 krzaczków róż? dobra jesteś Niech Ci wszystkie pięknie zakwitną Ja mam 16 sztuk (liczyłam bo już kopczykowaliśmy) Jedna z nich dla Ciebie Oczywiście nie znam nazwy, ale zapewniam, ze cudnie pachnie
Witam ponownie. Nie bylo mnie przez dluższą chwilę. .... Powiem ,ze to byly trudne chwile związane z przemijaniem. Ale już jestem i bardzo się cieszę , że do mnie zjarzeliście , że będę mogła dzielić się moimi ogrodowymi perypetiami. Danusiu dzięki za linki, obejrzałem z zapartym tchem relację z ogrodu na piaskach. To moje klimaty . Wkleję kilka zdjęć z mojego ogrodu.robionych dni temu kilka. Cały tył ogrodu jest do zrobienia . Niestety przez ostatnie miesiące mój M walczył z nornicami, które opanowały jeden bok i cały tył ogrodu i skutecznie odebrały nam chęć do zagospodarowania tej częsci. Zobaczymy co przyniesie wiosna? Póki co mam nadzieję z pomocą ogrodowiczów zrobimy w długie zimowe wieczory plan zagospodarowania tej częŚci ogrodu na piaskach . Pozdrawiam front domu front front przy wjeździe do garażu boczny część do zagospodarowania wypadł mi jeden srebrzak niestety ......... boczna
tylko sie nie smiejcie mam bardzo malo wolnego czasu i napewno wyglad pozostawia wiele do zyczenia i nawet nie mam sie co porownywac do Waszych pieknych ogrodow ale mimo to ciesze sie z tego co mam i kocham ten moj balagan
To juz lepiej weź ten szaliczek bo chyba innych kolorów w ogrodzie już nie spotkasz. U mnie nic nie ma kolorów ,nawet kwiatki które jeszcze sa to straciły kolor.
Przesadzasz z tym brakiem koloru u Ciebie... Niemożliwe, żeby teraz wyglądało tak