Irenko, sorki że przegapiłam fakt, że otwarłaś nowy wątek
Gratulacje od nas Życzę Ci, abyś osiągnęła taki stan, a w którym stwierdzisz, że wszystko jest idealnie, tak jak sobie wymarzyłaś
Dzisiejszy dzień był bardzo słoneczny i niesamowicie zakręcony.
Miałam dziś fotografa z Werandy, będzie robił 4 pory roku w bukszpanowym, dzisiaj była jesień.
A w zimozielonym prace posunęły się i ogród z naszej strony jest ukończony
Gra kolorów, jako że w nocy było minus 2, a u mnie +2, jak to możliwe?
Haniu dyń masz moc to i odżywczej zupki na smętne dni nie zabraknie, a i koloerk energetyzyjący cieszy oczy u mnie też grzybków już mało, w tygodniu nie mogłam pójść, a jutro nie ma po co
Bożenko,ale grzybków dziś malutko! Tyle,że piękne lasy zobaczyłam, dobrze będzie w przyszłym roku rewiry poodwiedzać.
I spotkałam jeszcze takiego stwora......
Zdrętwiała po porannym ochłodzeniu,udawała nieżywą,ale zostawiłam ją w spokoju,jak schowałam aparat,zaczęła się zwijać.
u mnie grzyby tez już sie skończyły , nie były nawet przez tydzień ale dobrze że wogóle były. A to pewnie zaskroniec. Teraz już chłodno to szukają miejsca do zimowania. Ale spacer miałas i to sie tez liczy.Pozdrawiam.
Aniu fajny ogród, a towarzystwo faktycznie rozgadane Aniu masz taką w rogu żurawkę czerwono malinową przy 'Southern Comfort' co to za żurawka? pozdrawiam
Witaj Aniu dawno Cie u mnie nie było nie znam nazwy tej żurawki, kupowalam ja bez nazwy. Ostanio zastanawialiśmy się z Sebkiem co to za odmiana czy to gergia peach czy coś innego. DZisiaj zrobiłam fotki
a to Georgia peach kupowana wiosną u Szmitów, jak myślicie to ta sama odmiana?
To pokażę taki rzut z mojego okna w salonie na ogród w dzisiejszy słoneczny piękny dzień
przecudowny widok, chyba lubisz patrzeć przez okno, bo kto by nie lubił, widząc coś takiego
ta szałwia na pierwszym planie jest śliczna, oby i u mnie tak się rozrosła
Uwielbiamy patrzeć przez okno na nasz ogród do tego stopnia, że jesteśmy gotowi wymienić dwuskrzydłowe okna ze szprosami na jedną taflę witryny, żeby nic nam nie zaburzało tego widoku