Anulka....matuniu ilez stron i ilez pracy wykonalas od wczoraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na poczatek BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....no ja to malo obiektywna bede bo jak moze pamietasz to maniaczka bialych roz i bladzioszkow jestem ....dokladnie takie rabaty chce stworzyc u siebie jak ty zaprezentowalas tutaj....u mnie beda w otoczeniu perovskiej i moze dodam po 1-nej ciemnej do kontrastu : reine des violette....
matuniu jak cudnie bedzie....juz sie nie moge doczekac jak to skaponujesz i byle do czerwca.....
...podczytuj nasze sugestie ale i tak kieruj sie wlasnym wyczuciem i smakiem....
trzymam mocno kciuki za "nieziemskie i oszalamiajace" kompozycie....bo jestem przekonana,ze takie wlasnie beda!!!!!!!!!
cmokam, buziam i sciskam...na "zas" ......
ja dorzucę jeszcze do połączeń z różami bodziszek czerwony- ma mocny bardzo róż, tworzy cudne poduchy jest 'żelazny' i kwitnie długo bardzo- całe lato aż do połowy września. Podbiłby blady róż Twoich róż swoim mocnym różem ( ale literat ze mnie)
Tu jest odmiana Compactum, ale zwykła tez śliczna, z 5 cm wyższa
Twoje cynie....to "mistrzostwo świata",jedyne w swoim rodzaju...ale ja tradycjonalistka i nie zmieniam upodobań ,podoba mi się to zestawienie.Pozdrawiam.
Bogusiu witaj
Żeniszki wyrzuciłam dawno szt chyba 3-y ,a klęłam bo płaciłam 6 zł za sadzonkę .Teraz widzę jak źle zrobiłam kiedy widzę je zregenerowane i w pełni "lata". Do białego żeniszka przytuliła się hortensja "Bobo"
Twoje cynie....to "mistrzostwo świata",jedyne w swoim rodzaju...ale ja tradycjonalistka i nie zmieniam upodobań ,podoba mi się to zestawienie.Pozdrawiam.
Nocne kwiaty nie wyszły najlepiej przy pochmurnym jeszcze niebie zarejestrowałam to co może zaraz paść.Widać po kwiatach chłodne,mokre poranki.Kwiaty są mniejsze,pokulone podobnie jak ludzie,którzy nie mają zabukowanych biletów na Hawaje
Ogrodowe przypadki Pszczółki
Pismo obrazkowe godne polecenia Duszy nasycenia... i westchnień...
aaaachhhhh......
a później zobaczyłam głaz "to naprawdę piękny głaz".. i nazwy róż, które wujek gooogle pomógł zidentyfikować
I - jest pięknie!.. a będzie jeszcze piękniej.
Zalecenia dla Ogrodniczki:
1. Nie marudzimy!.. Wszystko jest uroczo harmonijne, romantyczne i sielskie - anielskie
2. Częściej wizualizujemy ukryte Skarby Pani Przyrody. Bo oto nadejszła Pani Jesień i kosz jabłek z sobą niesie...
Ucieknę do Ciebie... poszukać spokoju. Bo ogród tchnie spokojem i harmonią, co nie dziwi.. przy Takiej Ogrodniczce...
Kupiłam jako nn .,podobny,ale nie wiem czy na pewno czy to tatarak.Nie będę go wykopywać tylko solidnie okryję.Mam go od wiosny i nie sprawiał kłopotów,rosnie na skarpie pod drzewami.