Te dzieła córci są piękne, na pewno zasługują na ekspozycję, pytanie do ciebie, czy na patio ci pasuje do wystroju, a może wyeksponuj je w innym miejscu, pogłówkuj ale nie chowaj do szafy styl wiejski w cenie
Musiałam edytować, bo gapcia ze mnie Irenko moje gratulacje bądź zawsze taka ożywcza
Dziś u nas było ostatnie koszenie; jutro buszuję w ogrodzie, dawno za dnia go nie widziałam
no i natnę dziewczynom gałązek świerkowych do okrycia roślin..
mam takie dzieła na patio, chciałam usunąć, ale jak córcia zobaczy, to może jej przykro będzie, bo to jej autorstwa, ale z drugiej strony tak wiejsko jest, chociaż tak myślę o swoim domu i otoczeniu, że wiejsko...sama nie wiem..
Danusiu jesteś autentyczna,ambitna,pracowita ,szczera i otwarta na ludzi.Dzielisz się z nami swoją pasją i doświadczeniem.Emanujesz ciepłem i wrażliwością.Skupiasz wokół siebie tyle ludzi o podobnych cechach.Ja to cenię ! Równa z Ciebie "babka" ! Pozdrawiam i gratuluję kolejnej setki.
Moja wierzba... nie wszyscy ją lubią, ale ja tak... a może dlatego , że sama ją wyhodowałam z gałązki... ??? Tak pięknie wyglądają jej pokręcone gałązki na tle nieba