a mnie z wrażenia przestawił się aparat i zdjęcia wyszły zielonkawe ale wkleję co tam
berberys leci w kulki ...
Gosia w przestrzeni, ale Cię uchwyciłam
Sławetna bania
Klimatyczne miejsce na grilla
Hamak zachęca do odpoczynku
a w niej się zakochałam, szkoda że zdjęcia nie oddają zapachu, przecudnie pachnie
i to mnie urzekło, kwiatek który rośnie na betonie na zdjęciu tego nie widać ale ma cudne różowe kwiatuszki, może ktoś wie jak się nazywa to cudo?
Dodam jeszcze, że Wiesia jest osobą która trafiła w moje serce szczera, prostolinijna, bezpośrednia. Polubiłam ją od pierwszego wejrzenia Pozdrawiam Cię Wiesiu i cieszę się, że mogłam Ciebie poznać, bardzo się cieszę i dziękuję za pokazanie Waszego pięknego ogrodu.
Ogród dojrzewa, dorasta, tak naprawdę radzi sobie beze mnie... czasem wpadnę i coś namieszam...
Zakątek bardzo dorosły...
i młodziutka rabatka ma dopiero dwa dni, jeszcze nie wyściółkowana korą, kolejne podejście do trudnego tematu...podwyższona skarpa i brzozy wysuszacze...
Największa z nich to jak wspomniałam "Vanilla Fraise" i tu ukłon dla Barbary ,średnia czyli ta z lewej strony to "Silver Dolar" i byłam przekonana,że Sebek ją rozpozna przebarwia się bardziej w brąz nie róż ,a najmniejsza to "Bobo" troszkę inaczej brzmi nazwa,ale mi wypadła
Witam,Was dziekuję za szybkie odwiedziny.
Sebku do piękności to mu jeszcze brakuje.
Kasiu hortensja nie wiem jaka jest bo ja zielona w tych sprawach.Dostałam ja od mojej babci z jej ogrodu.Faktycznie jest wielka ale nie kwitła nic, tzn.miała dwa kwiaty niebieskie ale w środku i nie było ich widać.
I jeszcze wygrzebałam jakieś stare zdjęcie z przed 7 lat.
i jak teraz wygląda,ale muszę zrobić lepsze ujęcie.
i takie tam