Sylwia.. nie pozbywaj sie7x4......... ja już bym i to wypoziomowała.... naprawdę nie ma znaczenia czy koło czy prostokąt....... wooow......... 7x4 ale super... A my kończymy wylewać wodę z basenu..trochę rolśin w ogródku sie ucieszyło... i pomimo wielkości basen, na wszystko nie starczyło.... grunt, ze nawodnione iglaki wokół działki...
Aldonko, może jeszcze się znajdzie???
Trzymam kciuki .....
Znalazła się ...może Twoje pozytywne fluidy zadziałały...Obraziła się na mnie za to, że ją ostatnio zaniedbywałam - ciągle jakieś wyjazdy, ludzie wokół. Szukałam jej od czwartku na sąsiednich posesjach, w różnych zakamarkach, zawalonych komórkach, chaszczach, wołałam ją a ona obserwowała mnie i nie reagowała. Zauważyłam ją dzisiaj siedzącą na stercie drewna do palenia w naszym lesie. Nie chciała do mnie podejść, musiałam po nią wejść. Dała się zabrać do domu, ale nie chce ode mnie jeść, odpycha mnie i odchodzi. Patrzy na mnie takim dziwnym wzrokiem, aż przeraża. Nie wyobrażałam sobie, że kot może tak reagować i jest tak wrażliwy. No ale znalazła się, jestem dobrej myśli.
Sebek nie wiem, kupiłam na przednówku, ale nie było nazwy ładnie rośnie mogę Ci kawałek wysłać najpierw pokazują się takie czekoladowe kielichy a z nich wyrastają takie piękne czerwone dzwonki z białymi języczkami
A tu już niemalże dzieło skończone
Pomyślałam sobie, że jest okazja wykorzystać płytki kamienne, które kiedyś kupiłam w ilości 9 szt. na próbę. Z nich miał powstać jeden z tarasów w ogrodzie, ale ostatecznie się rozmyśliłam, a płytki zostały. Tyle, że przy takim rozmieszczeniu zabrakło mi 2 płytek i 2 bukszpanów. Jutro muszę je jakoś zdobyć i wtedy naprawdę będzie piękna szachownica.
Bukszpany nie są duże, ale poczekam aż trochę podrosną i w przyszłym roku zdecyduję, jak będę je ciąć. Jak na razie jestem za kwadratami
Witam się i przypominam jedno ze starszych zdjęć cudo. Domi, kiedy sadzisz cebulowe? Zaszalałaś w
tym roku Pogoda zapowiada się dalej dosyć ciepła, warto czekać do połowy września czy lepiej wcześniej?
Ja już sam nie wiem Zacznę razem z Tobą
HOLA,HOLA moja Betysiu
Zabraniam jakichkolwiek oświadczeń, co do zakończenia tej podróży z nami!!!!!
TO się nie przyjmie! Nie ma drogi odwrotu i BASTA!!!!
Zaglądaj,pisz kiedy masz ochotę - ja bywa, że parę dni nie wchodzę na forum - ale czy muszę być na bieżąco?
NIE - to ma być przyjemność dla każdego a nie obowiązek ,więc czy będziesz raz czy dwa razy nawet w miesiącu to proszę cię nie rezygnuj