Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

U Przemka w ogrodzie. 13:31, 02 wrz 2012

Do góry
Czas na małą aktualizację

żurawkowy zakątek

i trawiasty

Ogrodnik mimo woli 13:27, 02 wrz 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Superrrrrr Aniu .... Tak trzymaj .... należał Ci się odpoczynek Fantastyczny basenik ... a mogę zapytać o jego średnicę bo pozbywam się swojego malucha i szukam podobnych rozmiarów ....

Sylwia ja sie tak zmęczyłam, że ledwo z wody wylazłam...... pływam by odbić sobie cały sezon........... z powodu przygotowań do spotkania, gapiłam sie tylko na balię......... i aż mnie denerwowała..... upał , gorąco, a szkoda czasu na przyjemnosci........ tyle było do zrobienia......
Wcześniej też miałąm ale mniejszy... i niezbyt był wygodny.. ot poopalać się..... a w tym można sie zmęczyć.. ja pływam w kółko ... 10 razy w prawo, 10 razy w lewo..... itd
A średnica to chyba 5,5m, a głebokosć ... 1,3m... i koniecznie filtr piaskowy..... na to nie żałuj.... regularne odkurzanie dna załatwia czystość wody.... tak co 2 tygodnie..... jak dzieci naniosą brudu to raz na tydzień wystarczy...
Stwierdziłam że taki basen to mniej niż wczasy dla jednej osoby..... jak dołoże cenę wody i prad do filtra i chemię..to i tak taniej niż bym gdziekolwiek pojechała A już swoje najezdziłam, już mi się nie chce tyłka ruszać nigdzie...

uffff znalazłam swoją odpowiedź wiem ile to kosztuje bo kupiłam 7m na 4m w prostokącie ale ze względu na to iż musiałabym poziomować teren na taką długość pozbyłam się basenu .... Wolę zdecydowanie koło i takie nabędę ..... Bardzo dziękuję za informację

Sylwia.. nie pozbywaj sie7x4......... ja już bym i to wypoziomowała.... naprawdę nie ma znaczenia czy koło czy prostokąt....... wooow......... 7x4 ale super... A my kończymy wylewać wodę z basenu..trochę rolśin w ogródku sie ucieszyło... i pomimo wielkości basen, na wszystko nie starczyło.... grunt, ze nawodnione iglaki wokół działki...
Muffinki bananowe 13:26, 02 wrz 2012

Do góry
Takiego mi Anula zrobiła smaka na te muffinki, że wczoraj poszalałam...

To są bananowe z jej przepisu.

Robiłam też z coca-colą i cappuccino - zdjecia dołączyłam do przepisów

EDIT - nie mogę już edytować tamtych postów ... dlaczego ?

Spotkanie wrzesień 2012 u Kraanii 13:24, 02 wrz 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Piękny ogród... Niesamowita Hortensja
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 13:24, 02 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ta dam (powtórzę za Agnieszką ) - rabata skończona

Przed i po:

O matko! Świetnie!!!!! Rabta wygląda jak spod ręki Danusi!!
Czekam na dalsze metamorfozy

Łaaaaaaaał - cudownie!
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 13:24, 02 wrz 2012

Do góry
Ponownie zakwitła 'Blue Wonder' - jak sama nazwa wskazuje... na "niebiesko"

Obok jej przekwitnięta koleżanka.
Lek na całe zło czyli mój ogród 13:24, 02 wrz 2012

Do góry
asc napisał(a)
Aldonko, może jeszcze się znajdzie???
Trzymam kciuki .....

Aniu, mój żółwik dla Ciebie za Twoje fluidy.

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 13:22, 02 wrz 2012

Do góry
Jesiennie przebarwiona 'Vanille Fraise'

Lek na całe zło czyli mój ogród 13:20, 02 wrz 2012

Do góry
asc napisał(a)
Aldonko, może jeszcze się znajdzie???
Trzymam kciuki .....

Znalazła się ...może Twoje pozytywne fluidy zadziałały...Obraziła się na mnie za to, że ją ostatnio zaniedbywałam - ciągle jakieś wyjazdy, ludzie wokół. Szukałam jej od czwartku na sąsiednich posesjach, w różnych zakamarkach, zawalonych komórkach, chaszczach, wołałam ją a ona obserwowała mnie i nie reagowała. Zauważyłam ją dzisiaj siedzącą na stercie drewna do palenia w naszym lesie. Nie chciała do mnie podejść, musiałam po nią wejść. Dała się zabrać do domu, ale nie chce ode mnie jeść, odpycha mnie i odchodzi. Patrzy na mnie takim dziwnym wzrokiem, aż przeraża. Nie wyobrażałam sobie, że kot może tak reagować i jest tak wrażliwy. No ale znalazła się, jestem dobrej myśli.

Tak leży z otwartymi oczami

Spotkanie wrzesień 2012 u Kraanii 13:14, 02 wrz 2012

Do góry
Nie dawała mi spokoju ta hosta i znalazłam, że ona może się nazywać Hosta plantaginea grandiflora, ale pewności nie mam

Wichrowe wzgórze 13:06, 02 wrz 2012

Do góry
Monic napisał(a)
Coraz mniej czasu będę miała w najbliższych dniach. Zostawiam więc porcję fotek
Pompon Flower Circus

Tak wyglądam

NIESAMOWITA!!!!!! Ileż to musi mieć płatów - chyba z 300! albo więcej!
Mój kawałek raju II 13:05, 02 wrz 2012

Do góry
Sebek nie wiem, kupiłam na przednówku, ale nie było nazwy ładnie rośnie mogę Ci kawałek wysłać najpierw pokazują się takie czekoladowe kielichy a z nich wyrastają takie piękne czerwone dzwonki z białymi języczkami
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 13:03, 02 wrz 2012

Do góry
A tu już niemalże dzieło skończone
Pomyślałam sobie, że jest okazja wykorzystać płytki kamienne, które kiedyś kupiłam w ilości 9 szt. na próbę. Z nich miał powstać jeden z tarasów w ogrodzie, ale ostatecznie się rozmyśliłam, a płytki zostały. Tyle, że przy takim rozmieszczeniu zabrakło mi 2 płytek i 2 bukszpanów. Jutro muszę je jakoś zdobyć i wtedy naprawdę będzie piękna szachownica.
Bukszpany nie są duże, ale poczekam aż trochę podrosną i w przyszłym roku zdecyduję, jak będę je ciąć. Jak na razie jestem za kwadratami

Ogród Dominiki 12:56, 02 wrz 2012

Do góry
Domi napisał(a)

Witam się i przypominam jedno ze starszych zdjęć cudo. Domi, kiedy sadzisz cebulowe? Zaszalałaś w
tym roku Pogoda zapowiada się dalej dosyć ciepła, warto czekać do połowy września czy lepiej wcześniej?
Ja już sam nie wiem Zacznę razem z Tobą
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:54, 02 wrz 2012

Do góry
Wróciłam z ogrodu Jest sukces, szachownica prawie gotowa, chociaż są pewne niedociągnięcia. Zaraz pokażę Krok po kroku

Za chwilę reszta, bo to nie koniec

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 12:49, 02 wrz 2012

Do góry
HOLA,HOLA moja Betysiu
Zabraniam jakichkolwiek oświadczeń, co do zakończenia tej podróży z nami!!!!!

TO się nie przyjmie! Nie ma drogi odwrotu i BASTA!!!!

Zaglądaj,pisz kiedy masz ochotę - ja bywa, że parę dni nie wchodzę na forum - ale czy muszę być na bieżąco?
NIE - to ma być przyjemność dla każdego a nie obowiązek ,więc czy będziesz raz czy dwa razy nawet w miesiącu to proszę cię nie rezygnuj

Jesteś jak elf z krainy baśni

Buzioki

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:48, 02 wrz 2012

Do góry

Na koniec berberysy

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:47, 02 wrz 2012

Do góry
Liliowce mnie zadziwiły

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:46, 02 wrz 2012

Do góry
Irysy

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:45, 02 wrz 2012

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies