Jak to? Ja wklejam z programu Kodak Easy Share i to dowolną ilość.Niestety po jednym zdjęciu ,a to trochę trwa.
Miłe co piszesz i cieszę się że Ci się podoba u mnie
Tematy inne tu poruszane ,też są częścią ogrodu ,więc warto wyrażać swe zdanie
Aniu, pomyślałam, ze gdybyś kiedyś chciała zmienić nazwę wątku, to mogłoby być: Ogrodnik mimo... braku czasu
Niech dzisiejszy dzień będzie wystarczająco długi a noc przeznaczona na wypoczynek
Liczę, że się to troszkę zmieni... i mimo woli i mimo czasu
Ale spostrzeżenie jak najbardziej na miejscu
Dla Ciebie moje różyczki
Pomimo braka czasu wyleciałam się przewietrzyć... bo zapomnę jak ogród wygląda.. i nic ciekawego... pogoda owszem bardzo ładna...
Ale zrobiłam zdjęcia ptaszków... któe mają mnie w nosie .. i sobie się stołują... zdjęcia owszem z zumem w aparacie, ale bez żadnych przeróbek.. czyli foty z ok 2-3m.
Na gałęzi po lewej w kolejce siedzi wróbel i sikorka...
W drugim karmniku zaniepokojone wróble moją osobą...
Po namyśle stwierdziły to swój... można jeść..
M który dokarmia je może podejść dużo bliżej... jemu dają się podejść na 1 metr...
Marta, a ja przesyłam Ci z miłymi pozdrowieniami zawilca ciągle kwitnącego
to już na 300
Piękny zawilec Marzenko to takie kwiatuszki co późno cieszą oczy i mogą być w półcieniu.
Ja mam o pojedynczych płatkach lekko wpadające w róż i dostałam je 2 sezony temu od Tyny pocztą w tym roku dopiero zakwitł jak zmieniłam mu miejsce na jaśniejsze .
Berberys nie tylko mnie przebudził, ale i obudził ... wspomnienia Miałam kiedyś sukienkę z materiału o podobnym wzorze
Stron trzysta ?
że będzie więcej to oczywista
i tego Ci życzę
Dziękuję Jolu jak Goście będą zaglądać to podwoi się cyfra
A wspominać lubię, nie płaczę za tym co było,ale miłe rzeczy zawsze cieszą
Jakaś ładna ta sukienka