To były migawki z poszczególnych stoisk.
Powiem szczerze, że byłam rozczarowana.
Oczekiwałam, że na wystawie tej rangi zobaczę jakieś fajne aranżacje, inspiracje...
Nic z tego. Wystawcy - w większości - wystawili towar w rządku, jak w sklepie. I tyle.
Joanko, Basiu, Aniu, Reni, Nati, Lena .......myślę, że każda kobieta tak ma, że nawet jak wypoczywa to myśli Tylko ja myślę zwykle w złym kierunku........ a myślenie jest z powodu róeniż Bogdzi...bo mi przywiozłą śliczne liliowce i musze gdzieś je posadzić..... utykac byle gdzie nie mam zamiaru, wiec już od 5 sierpnia myślę, gdzie by je posadzić
Szukałam miejsca które chcę ożywić (bo jest nijakie.... )... i znalazłam mojego MIśka..... taki esteta...jemu też główka pracuje cały czas
A teraz to aż mi ślinka pociekła u kogoś już widziałam ten motyw, ale nie zdążyłam nic napisać, bo któreś z dzieci zaczęło mi płakać, jeżówki tez śliczne
Ojejku, Danusiu, jak to miło, że do mnie zawitałaś
Na lewo jest taki maleńki klon palmowy, ale coś mu nie bardzo idzie z rozrastaniem się, więc wymienię na miskanta.
No właśnie, Turzyce to świetny pomysł, bo mam bardzo mało traw!
Właśnie powiększam rabaty, zrobiłam dziś dwa kwadraty, w których chcę wyeksponować drzewko w ramie bukszpanowej.
Wszystkie rady i komentarze dodają mi skrzydeł do pracy)
Bardzo dziękuję i pozdrawiam Cię Danusiu serdecznie