Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :) 00:30, 03 sie 2012

Do góry
andziulka napisał(a)
Moje dwa najukochańsze kwiatuszki
18 Oli w stylu marynarskim Jak dożyję swojej osiemnastki zrobię w stylu ogrodowiskowym

Hahaha ale fajne zdjęcie jakie z Was ładne kobitki to będziemy Andziula czekać na Twoją osiemnastkę pozdrowienia dla Córeczek
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:14, 03 sie 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Bardzo ładne zakątki kanny cudne ... i dojrzałam też super poduchy

Magduś poduchy specjalnie dla Ciebie ... uwielbiam je za "twarz" nazwijmy to a do tego są bardzo wygodne

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:12, 03 sie 2012

Do góry

Ogródek Anity 00:00, 03 sie 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)

Wszystko cieszy- słońce, pogoda i roślinki- wyhodowane z kilku gałązek...

życzę wszystkim miłego dnia

Czy to Limelight Anitko? Jak długo u Ciebie rośnie? i jak dużą sadziłaś? i czy jeden czy dwa krzaczki w tym samym miejscu? Sorki, że tak Cię zarzucam pytaniami

Równiż miłego dnia

Tak. Sadziłam ją rok temu- w sierpniu właśnie-miała 4 gałązki
Kolorowe rabaty 23:59, 02 sie 2012

Do góry
Słoneczniki u sąsiadki .Dałam bo nie miałam gdzie ich wsadzić i wiedziałam,że będę mogła na nie patrzeć .Cwaniara ze mnie wiem ))))))Wrzucam bo one wyszły takie dziwaczne,że co przechodzę to się mi gęba chacha ...

ogrodoweimpresjejolki 23:59, 02 sie 2012

Do góry
Dziękuję, Jolu
Rewanżuję się tym, co u mnie teraz w ogrodzie najpiękniejsze! Cleome... Na drugi rok chyba cały ogród nim obsadzę...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:51, 02 sie 2012

Do góry
ulubione zakątki

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:48, 02 sie 2012

Do góry
kanny jak wiemy ciągną jakąś szaloną wodę ... i rosną jak szalone ... ja rozważam dokopanie się do źródła i podczepienie co pozwoli mi być może na rzucenie szpilek ... kręgosłup już się cieszy

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 23:48, 02 sie 2012

Do góry
Pozdrawiam
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 23:48, 02 sie 2012

Do góry
i na dobranoc coś co dzisiaj wpadło mi szczególnie w oko

kolorki

kocimiętka od Danusi podarowana dobrą ręką, bo z małych sadzoneczek siewek pięknie się rozrosła, chociaż jeszcze nie kwitnie, poczekam

brunnera
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 23:43, 02 sie 2012

Do góry

lawenda już ścięta, w wazonie wygląda pięknie, ale na rabatce jakoś łyso to jest zresztą sam koniec rabaty, dalej już tylko panoszy się chwast oczywiście tylko chwilowo

perovskia
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:43, 02 sie 2012

Do góry
ukochane niecierpki w towarzystwie chyba złocienia ... wciąż nie wiem bo on rośnie i ćwiczy moją cierpliwość ... niecierpki dziś zmieniły miejsce bo okazało się, że jak parasol padł to one bez niego też ... co za kapryśne stworki

różowe surfinie mają teraz cały ceglany gazon dla siebie ... no i złocień ... chyba
Rajski ogród Ani 23:42, 02 sie 2012

Do góry
Dobranoc wszystkim

Ogród u stóp klasztoru 23:42, 02 sie 2012

Do góry
najlepiej jednak czuje się wśród swoich kwiatów. tu jest wszystko prostsze i regenerujące moją burzliwa naturę

ogrodoweimpresjejolki 23:42, 02 sie 2012

Do góry
Elfik napisał(a)
Jolu Kochana, ja też miałam "dietę Forumową"... Dziś zaglądam - a Ty już jesteś!!! W dodatku - - -
...i już na chodzie,
w domu i w ogrodzie!
Mam cichą nadzieję, że jesteś rozsądna i jeszcze rowerkowi dasz spokój
A tak w ogóle, to diabli by wzięli te choróbska... Moja córcia przez ostatnie dni kamienie nerkowe rodziła... Tylko dlaczego JA jestem wykończona?
Trzymaj się dzielnie Jolu, ściskam serdecznie! Buziaki

Eluś, też mam nadzieję, że jestem rozsądna
Zresztą sama nie mam sił wytargać roweru z piwnicy, a M. na pewno mi w tym nie pomoże, bo widział co było. On tez dostał wytyczne od mojej pani doktor ...
Za odwiedziny, uściski i buziaki moja pierwsza tegoroczna montbrecja dla Ciebie

Mój jesienny ogród 23:41, 02 sie 2012

Do góry
Wkleję kilka dzisiejszych fotek bo następne dopiero w poniedziałek będą. Teraz ogródek wygląda najpiękniej cały rozkwiecony.

Teraz mój miskant jest już wyższy od mnie

Pozdrawiam i dobrej nocki życzę.
Rajski ogród Ani 23:40, 02 sie 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Poczytałam również i odnośnie,że nie muszą kwiaty wyglądać jak mateczna ...
Dałam po sąsiedzku 15 słoneczników z czego sąsiadka z 7 szt tylko wsadziła przed ogrodzenie resztę oddała innej sąsiadce.Ja wysiałam różne słoneczniki byleby nie te na 4 m .Trudno jednak było mi określić jakimi ją uraczyłam.
3 z nich mają wielkie kwiatostany a łodygę jak ręka w nadgarstku )))))))Co ciekawe są bardzo niskie jak na takie koszyki .Aż się śmiać mi chcę jakie liliputy wyrosły .Miałam taką odmianę co nie była rozłogowa,ale miał y ciemny środek te mają jasny.Wiem,że sąsiadka gnojówką podlewała,ale to i tak chyba wyszedł jakiś gen pokoleniowy ))))))Chociaż moje z takim środkiem są podobne do tych z przed roku ...Może to magiczna siła gnojówki ?

Ania może on jest jadalny ?

Marta wygląda na jadalny
Ogrodnik mimo woli 23:40, 02 sie 2012

Do góry
Czybki ... dla nieobrażajac czubków ogrodowiskowych... bo kto widział .... aby dorosłe baby sobie takei jaja robiły...
I za to was kocham...... bo z Wami nie idzie sie nudzić.....
A moja Double Decker. też ma czubki i jakie śliczne.... czubeczki jeszcze małe, ale sie zabierają do lotów....
Wniosek.. czubki są najpiekniejsze .... w pysznogłówce czubki też są przecież najpiękniejsze...
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 23:40, 02 sie 2012

Do góry
pod murem

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:38, 02 sie 2012

Do góry
zostałam namierzona ... Ev bywam u Was w tak zwanym między czasie ... na własny wątek nie mam czasu i mam wyrzut z tego powodu ogromny dlatego bedzie trochę mojego green majątku ... ruchomego bo zdarza mi się przesadzać ... w ziemi tez ...

na pierwszy ogień sukulenty ... podhodowywane w kilku miejscach na żywy obraz ... ależ do tego ich potrzeba

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies