. Zgadzam się z Ireny każdym słowem... A poza tym z " innej beczki" to mam nadzieje ze pogoda przez jakiś czas się utrzyma i najciesze się na Pomorzu latem choć trochę!!! Haniu dużo dziś na działce się napracowalas??? Nowe zdjęcia może?? Pozdrawiam m
oj Bogdzia , co ty masz z tymi gośćmi - każdy ci słodzi , każdy cie chwali ....a ty już sama biedaku nie wiesz co o tym sądzić ......( CZYŻBYM BYŁA TAKI IDEAŁEK ) ...
wszyscy wiemy że mogłabyś nie jednego celebrytę zdystansować w przedbiegach w tych wszystkich programach telewizyjnych , gdzie radzą , radzą i czasem ich słuchać nie mogę jakie głupoty wygadują o życiu
.mam nowe hasło ... BOGDZIA NA CELEBRYTĘ
Alinko i co Ty wypisujesz. Jaka ze mnie celebrytka? Skromna starsza pani uwielbiająca spokój i ciszę . Czy tak wyglądają celebryci?????Czy tak żyją celebryci?????
Buuu, jak też tak chcę z Wami. Super Dziewczyny jesteście, ale Dzieciaczki też masz Aniu cudne - takie fajne Bąble, a prezenciki przepiękne, zresztą zawsze będę chwalić Twoje zdolne rączki
A ta w ogóle to dobre serducho masz, po tylu grzeszkach tak szybko odpuściłaś fachowcowi
Ja robiłam sadzonki bukszpanu z ukorzeniaczem,.ładne dostały korzonki, część siedzi pod powojnikiem Niobe, osłania mu nóżki, a część pod Presidentem i pod Janem Pawłem II sadzonki z tamtego roku na zimę były wkopane z doniczkami w szklarence
. Aniu ale te co na zdjęciu są to chyba nie zeszłorocznycZne?? Takie duże to chyba jakiś wcześniejsze? Czyżby tak szybko urosły?
dzisiaj był wkońcu piękny BEZDESZCZOWY dzień po pracy wziełam się zatem za strzyżenie bukszpanów...
jegomość książe
i spółka
potem towarzyszyły mi dzieci synulek Maciulek mówił że bawi się w fotografa
Ja robiłam sadzonki bukszpanu z ukorzeniaczem,.ładne dostały korzonki, część siedzi pod powojnikiem Niobe, osłania mu nóżki, a część pod Presidentem i pod Janem Pawłem II sadzonki z tamtego roku na zimę były wkopane z doniczkami w szklarence
Muszę powiedzieć, że szef firmy, która pomaga mi w ogrodzie, bardzo miło mnie zaskoczył i przywiózł mi piękne rośliny, w zastępstwie tych, które nie opacznie wyplewiono; dziękuję p. Tomku
wieloletnia margeritka
ale miły ten Pan, to się nazywa firma, pochwal go od nas ta margerytka ecru ładna i cerinte dostałaś no dalie bardzo ładne a takiej lilii nie mam z kosmosa postaraj się zebrać nasionka bodziszek taki mam nazywa się Versicolor
Szukam fotki ALusi.... by pokazać MIśkowi pannę w odpowiednim dla niego wieku... a tu co?????? Jakiś gołodupiec po ogrodzie lata.... i beretkę ratuje..by do końca nie być gołym........
On już usechł od tego uporczywego schylania się po beretkę
Hahahhahaha ja tu przyszłam pączki magnolii zobaczyć a napotkałam gołodupca jak Ania zauważyła