Rododendronowy ogród II.
08:15, 17 lip 2012
Z tyłu jest zywopłot ze Skarioketów (pisownia nie ta) więc tło jest ciemne.
Śliczne przebarwienia,piękna fotka...![]()
kilka rzutów oka na ogród w sobotni poranek
![]()
moja duma i radość - limelight przycinana co wiosnę, a teraz ma ok.190-200cm
[
A propo "Nie gadamy - nurkujemy" miałam swój kabaret w wykonaniu wróbli .....
Wróbli w ścieku pełno.... harce odchodzą na cały gwizdek..... niestety ściek daleko od tarasu więc fotki mało wyraźne....
Ale kabaret jest kabaret....
Nie gadamy! - powiedział nurek
![]()
Nurkujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ewus, z samego rana jak cieple buleczki swieze zdjecia klosowkowe dla Cie
![]()
te jalowce doprowadzaja mnie do lez, ale M chce je zatrzymac
rzuty z gory, nie umiem przestawic
![]()
![]()
![]()
Ana, kochana Jesteś, że tak mówisz ! choć ja u siebie tego czarodziejskiego klimatu nie widzę.... jak na patelni podane..... ale może , jak wszytsko zarośnie i się rozrośnie.... kto wie
a to fotka w sumie dla Ciebie, bo Ty pytałaś kiedyś o trawkę, tę jasną, czemu jej nie lubię..... bo się tak starzeje, przebarwia, więdnie.... cokolwiek się z nią dzieje wygląda paskudnie...
![]()
Bożenko, liście już zaczynają się rumienić, zrobi się jesień nie wiadomo kiedy. Już pisałem u Irenki że z przerażeniem patrzę na swoje drzewa a Marta mówi że trudno ludziom dogodzić, kocha jesień i jest przerażony. A to dla tego że po mojej kochanej jesieni przychodzi już nie kochana zima i to mnie przeraża. Widziałem byłaś na spotkaniu, ja w sobotę też odwiedziłem koleżankę, ma ładny ogród ale najbardziej podoba mi się strumyk. Spotkania super sprawa, można porozmawiać na ogrodnicze tematy i nie tylko, podpatrzeć coś, wymienić roślinki. Teraz obiecany Strumień i zmykam spać.
Dajana do jutra, dziś nie dam rady.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naprawdę strumyk przepięknie się prezentuję teraz jest zarośnięty i jest mało wody ale w marcu miał metr głębokości.