dzięki ! słodziak jest nieziemski, spokojny i miziasty
dzielnie znosi maltretowanie mojego synka
a co do różnych względów , to przychodzi do mnie koleżanka uczulona na koty i mówi, że ten na nią nie działa!
Mnie najbardziej przypadła do gustu Climbing Elfe. Ten kremowy odcień to mój ulubiony.
Dziś Aniu podpatrzyłam co w Twoim ogrodzie widać z moich okien i patrzę, że nic
To chyba jednak dobrze Każdy potrzebuje odrobinkę prywatności, a czasem tylko słyszę, jak krzątasz się w ogródku i słyszę Twój deikatny głosik.
Można powiedzieć, że dotykam ścian
przytnij Dasiu swoje tujki od razu będzie widok wiesz, że nie mam nic przeciwko, choć...chyba nie ma na co patrzeć ! im więcej tu oglądam, tym większego mam doła ;/
Ania ma pięknego, perskiego kota. Pokaż go Aniu. Teraz rzadko go widuję, ale jak były dziury w siatce to często u mnie przesiadywał na tarasie
fakt, Alex upodobał sobie Danusi ogród i przełaził przez dziury.... wcale mu się zresztą nie dziwię ! też bym tam siedziała i podziwiała, podziwiała .... dzisiaj dziur już nie ma i biedaczek nie ma gdzie się wkradać
oto mój futrzak, ciapek, który po płocie nie umie przejść
ale cudny!! nie mogę mieć kotów z różnych względów
Ania ma pięknego, perskiego kota. Pokaż go Aniu. Teraz rzadko go widuję, ale jak były dziury w siatce to często u mnie przesiadywał na tarasie
fakt, Alex upodobał sobie Danusi ogród i przełaził przez dziury.... wcale mu się zresztą nie dziwię ! też bym tam siedziała i podziwiała, podziwiała .... dzisiaj dziur już nie ma i biedaczek nie ma gdzie się wkradać
oto mój futrzak, ciapek, który po płocie nie umie przejść