Jeszcze Globemastery muszę wsadzić, qpe i kompost na rabatach rozlożyć, kompost na kopczykowanie róż już czeka ... chciałam jeszcze HT zastosować na buksy ale nie wiem czy to czasem już nie za późno ... no i trawy trza powiązać ale to już w listopadzie w ramach jesiennej rozrywki ogrodowej
ma nazwę: tania tak poważnie to nie jest kupiony w jakimś profesjonalnych sklepie tylko od kogoś, kto czesem kupuje i sprzedaje takie kruszywa więc nazyw chyba nie ma. ale to dośc powszechny "wzór"
No ba ... spróbowałyby ... tyle osób sie w to zaangażowało ... nie mają wyjścia musza żyć i jeszcze sie zagęszczać co ile sadziłaś?
Cieszę się, ze choć na krótko, ale mnie odwiedziłyście
Ania
Nie wiem w końcu czy to jest zabawa czy projektowanie? Zamalować kwadraciki można w różnych kombinacjach i niemal każda będzie ciekawa a tu trzeba raczej głebokiego przemyślenia Wydaje mi się, że lepsza byłaby dokładna analiza poszczególnych rabat łącznie z nasadzeniami, potem zestawienie tego w calość i ewentualne korekty ... bo z tego co się orientuję to Ty będziesz wkrótce sadzić te kostki (z cisów, które zamówiłaś) także dokładny projekt potrzeby Ci jest na dniach ... ja zrobilabym to dokładnie z uwzględnieniem nasadzeń wokół kostek cisowych chyba, ze jednak źle coś zrozumiałam