Bogdziu oglądałam odcinek o 15:05 Było super gratuluję występu w nagrodę masz ode mnie słonecznego liliowca z żółtą biedronką
Aniu i to mi się podoba,nagroda za występ zawsze mile widziana i łagodzi przeżyty stres, a już szczególnie gdy jest to tak słoneczna energetyzująca nagroda.. dziękuję bardzo.
Prosze pomózcie mi zaprojektować lub zweryfikujcie moje pomysły co do tej rabaty strasznie mnie to męczy. Oglądam wasze ogrody i płakać mi sie chce nad tym co widze za oknem. Może nie jest tragicznie ale pusto. Chciałabym poznać waszą opinie. A oto fotki rabaty
widok ogólny - na pierwszym planie glicynia a w dalszych planach zbudujemy dla niej pergole zamykającą czesc rekreacyjną ogrodu od frontowego ogrodu, po środku glicynia a po bokach złotokapy
dereń i magnolia
szczodrzeniec i krzewuszka
lilie, złotlin, łubin, tamaryszek
koło tamaryszka zapomniałam co to za roslina - bylina, i szczodrzeniec, margaretki
w samym rogu kiedyś rósł perukowiec czerwony ale przemarzł, teraz mam zamiar posadzić tawline
Ewcia, pokazywałaś u kogos w wątku inspiracje z ogrodu robionego przez Danusię-chodzi mi o zdjęcie przy tarasie z zawijasem bukszpanowym z 2 kolorami żurawek-nie mogę tego znaleźćwiesz o kt. mi chodzi?
Dziękuję za przywitanie...stychaz ogród ma około 60m dl. i gdzieś 18-19 m szer.konkretnego rzutu z wymiarami nie mam...
tu zdjęcie z górnego tarasu też wcześniejsze z lewej stony jest garaż z pomieszczeniami gospodarczymi za nim mały warzywniak- ogrodzony
popcarol drzewa owocowe zostały oprócz czereśni która rosła na końcu ogrodu była stara i połamana to ją wycieliśmy.
Moje utrapienie to świerki przy oczku... mniejszy zostanie wycięty