Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:47, 12 gru 2016

Do góry
a propo Amici siostra ma i piekarnik i mikro i zadowolona
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:45, 12 gru 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Mikrofalę też z Bosha?fajne są,ale nie dam 2 kafli za mikrofalę:-/

Ja mam mikro Samsunga i sobie chwalę - nic się nie dzieje, a używamy bardzo często - poza tym cena bardzo mnie skusiła ( wiadomo ile kosztują mirofale pod zabudowę) ja zapłaciłam ok 800zł (7lat temu). Też chciałam dobrać pod piekarnik Samsung, tak żeby jedna stylistyka była. Pekarnik miał być taki "z wypasem" prócz full fukcji (z których i tak nie korzystam )ma separator (można jednocześnie piec i ciasto i mięso). Dwa razy już nawalił - choć dziewczyny na O mają i sobie chwalą - może mój egzemplarz jakiś chimeryczny.
Ogród w remoncie 20:37, 12 gru 2016

Do góry
Przybiegłam na pierogi.... wyglądają smakowicie z jakim farszem szef kuchni dziś podaje?
Na zielonej... trawce :) 20:35, 12 gru 2016

Do góry
anulajda napisał(a)
Pierogi pychotka a co powiecie na uszka z grzybami bo u mnie to musowo muszą być bo ja nawet taką formę do uszek ruską na necie zakupiłam,a co
Pierniczki smakowite u Ciebie są ja mam schowane moje bo u mnie są same słodkie dziurki

U mnie też schowane prócz męża w domu również same słodkie dupki

a uszka lubię do barszczu, ale idę na łatwiznę i kupuje gotowe szczerze to nawet nie wiedziałam, ze jest taki sprzęt domowy do ich produkcji - musze luknąć w neta
Na zielonej... trawce :) 20:33, 12 gru 2016

Do góry
Już lecę
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 17:16, 12 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Biel, szarości i czerwień bardzo ładnie ze sobą grają

Temat sprzętów kuchennych to i ja się wypowiem - mam zmywarkę Whirpool masakra jakaś - 7 lat użytkowana zepsuła się już chyba z 5 razy i mam nadzieję, że na tym koniec bo w sumie to już zepsuło się w niej już wszystko co mogło się zepsuć.

ps. Pytałam fachowca, który do niej przyjechał i mówił że w ostatnich latach Whirpool właśnie najbardziej awaryjny. Bardzo polecał Amikę - w sumie moja siostra ma kilka sprzętów i sobie chwali

Mama miała Whirpoola-katastrofa.Amice mam teraz piecyk i nie narzekam. Ja w sumie rozglądam się też za sprzętem,zwlaszcza piekarnikiem i mikrofalą,żeby mi estetycznie grały.chcę takie czarne-czarne,a nie żeby przez szybki wnętrzności im było widać.Amica ma fajną serię,ale to musiałabym dobrać inną mikro.
Na zielonej... trawce :) 16:30, 12 gru 2016

Do góry
Hmmm... coraz bardziej chce mi się je robić
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 16:12, 12 gru 2016

Do góry
ps. Torcik smakowicie wygląda
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 16:11, 12 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Dziękuje, za Wasze pochwały
Wianek wiszący na pochwycie cały czas na wietrze powiewa....drażni mnie to bardzo, ale nie wizualnie, tylko dlatego ze może się zniszczyć. Muszę chyba sprawdzić metodę Angeliki... Chociaż wianek jest dość ciężki i potrzeba będzie duuuuuużo kleju....

Przez wiatr czapeczki mikołajowe prawie u sąsiadów już kilka razy szukałam

Zobacz mój wianek - duży dość, ciężki (pleciony podkład)w czterech miejscach dałam klej i się trzyma już z pół roku.

Ale jak boisz się o drzwi (u mnie śladu nie ma, ale mają taką fakturkę - nie wiem jak na gładkich. Choć z tego co wiem znajomej mąż wgniotki na karoserii samochodowej wyciąga przyssawką przy użyciu kleju na gorąco i śladów nie zostawia) możesz dać na żyłce i na górze gdzie są uszczelki możesz tam przykleić żyłkę
Na zielonej... trawce :) 14:35, 12 gru 2016

Do góry
Dziękuję miało być z różnokolorowym lukrem, ale w dwóch sklepach nie było już barwników (przynajmniej taka była wersja męża ). Marzą mi się małe arcydzieła piernikowe z barwnymi maziami ale to może jak poćwiczę czyli za jakieś parę ładnych przedświątecznych posiedzeń czyt. 4-5lat

może ktoś się zainspiruje

https://www.facebook.com/ajatopiernicze/?fref=ts
Na zielonej... trawce :) 14:28, 12 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
weekendowo - piernikowo

jakie super
Na zielonej... trawce :) 14:27, 12 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Pyszności)))))))
Ja dzisiaj mam w planach przygotowanie ciasta

Czyli jutro piernikowo - udanego pieczenia w takim razie Uwielbiam ten zapach, który roznosi się po całym domu od razu czuć świąteczny nastrój
Na zielonej... trawce :) 14:24, 12 gru 2016

Do góry
A podrzucisz ten przepis?

Na zielonej... trawce :) 11:01, 12 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
weekendowo - piernikowo

Pyszności)))))))
Ja dzisiaj mam w planach przygotowanie ciasta
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 10:55, 12 gru 2016

Do góry
Krakus napisał(a)

Nieodmywa naczyc a to przez to że kostka nie wypada z podajnika.

Racja, ale ja wrzucam swoje na dno zmywarki i problem zniknął, co nie zmienia faktu, że nic więcej z tej firmy nie chce.
Poza tym ciekawostka a propo kostek do zmywarek, lepiej nie używać tych w kamieniu tych bardzo sprasowanych - zawierają sporo piaszczystych substancji przez co zawalają pompę (info od mojego fachowaca)
Na zielonej... trawce :) 10:48, 12 gru 2016

Do góry
I u mnie właśnie przerwa na kawę z pierniczkiem oczywiście zapraszam - kto się przyłączy?

Asiu ale mi smaka narobiłaś tymi pierogami - lepić będziesz sama? Mniam... Pod Lesznem we Włoszakowicach jest cudna pierogarnia - pierogów tam w każdej postaci - z wody z przeróżnym farszem (wołowina z papryką nr.1 ) z ciastem francuskim, pólfrancuskim, ale najlepsze to pierogi giganty z piekarnika z farszem kurczakowo-pieczarkowo-serowym... niebo w gębie.
Miałam w planach popróbować w domu nad nimi... hmmm może się jeszcze skuszę przed świętami??

Ok... pralka wzywa... właśnie skończyła - czeka mnie prasowani firan i rolet rzymskich... prasowania wręcz nienawidzę

ps. Aniu to musiały być mega pyszne jak lukru nie doczekały
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 09:43, 12 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Temat sprzętów kuchennych to i ja się wypowiem - mam zmywarkę Whirpool masakra jakaś - 7 lat użytkowana zepsuła się już chyba z 5 razy i mam nadzieję, że na tym koniec bo w sumie to już zepsuło się w niej już wszystko co mogło się zepsuć.

ps. Pytałam fachowca, który do niej przyjechał i mówił że w ostatnich latach Whirpool właśnie najbardziej awaryjny. Bardzo polecał Amikę - w sumie moja siostra ma kilka sprzętów i sobie chwali

też mam Whirpoola i sie przyłączę. Totalna porażka.
Nieodmywa naczyc a to przez to że kostka nie wypada z podajnika. Jakiś totalny bubel i niestety skusiłem się bo dawali 5 lat gwarancji...resztę sprzętów mam Boscha i na razie ok.

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:47, 12 gru 2016

Do góry

Na zielonej... trawce :) 08:28, 12 gru 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Ja też jestem łasuch...swoje robiłam w piątek-dziw, że połowy nie zjadłamAle rozmiar odzieży jest bezlitosny

Mnie powstrzymuje wizja ponownego siedzienia i piernikowania, także połowę schowałam dla pewności zostawię na pudełku napis " Nie ruszaj to na święta"
Na zielonej... trawce :) 08:19, 12 gru 2016

Do góry
Zapraszam - podbierajcie, zajadajcie smacznego życzę do poniedziałkowej, przedpołudniowej kawy jak znalazł

a dekorowanie to takie pierwsze próby z lukrem królewskim i choć do inspiracji troszkę brakuje ogólnie jestem zadowolona zwłaszcza, że czasowo jakoś nie przeciągnęło się
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies