Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Margerytka40 20:03, 12 gru 2016

Zapraszam na pierożki do mnie . Mam świeżutkie
AngelikaX 20:33, 12 gru 2016

Już lecę
AngelikaX 20:35, 12 gru 2016

anulajda napisał(a)
Pierogi pychotka a co powiecie na uszka z grzybami bo u mnie to musowo muszą być bo ja nawet taką formę do uszek ruską na necie zakupiłam,a co
Pierniczki smakowite u Ciebie są ja mam schowane moje bo u mnie są same słodkie dziurki

U mnie też schowane prócz męża w domu również same słodkie dupki

a uszka lubię do barszczu, ale idę na łatwiznę i kupuje gotowe szczerze to nawet nie wiedziałam, ze jest taki sprzęt domowy do ich produkcji - musze luknąć w neta
20:49, 12 gru 2016
AngelikaX napisał(a)

U mnie też schowane prócz męża w domu również same słodkie dupki

a uszka lubię do barszczu, ale idę na łatwiznę i kupuje gotowe szczerze to nawet nie wiedziałam, ze jest taki sprzęt domowy do ich produkcji - musze luknąć w neta

forma do uszek ...do pierogów to widziałam ....pokażcie ten wynalazek bo ciekawa jestem jak te uszy ta forma wywija?
Margerytka40 20:49, 12 gru 2016

Ja pierogi też robię specjalną foremką . Fajnie i szybko się robi . Kiedyś te foremki do pierogów były takie małe , że łyżeczka farszu tylko wchodziła . Teraz są już większe , akuratnie ale trudno znaleźć .
AngelikaX 21:18, 12 gru 2016

coś takiego znalazłam

https://www.google.pl/search?q=foremka+do+uszek&biw=1366&bih=753&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjAqa_JvO_QAhWG3SwKHdzQCzcQsAQIQA

ale jaja chyba mam coś podobnego z Tupperware - dostałam kiedyś i wrzuciłam do szafy i teraz mi się kojarzy, że tak samo wygląda tylko, że żółte jest : P
AngelikaX 21:35, 12 gru 2016

Margerytka40 napisał(a)
Ja pierogi też robię specjalną foremką . Fajnie i szybko się robi . Kiedyś te foremki do pierogów były takie małe , że łyżeczka farszu tylko wchodziła . Teraz są już większe , akuratnie ale trudno znaleźć .

a to do pierogów to wiem - mam też foremke
21:43, 12 gru 2016
te w necie widziałam ...ale te formy uszek nie wywijają....a ja jednak jak mam miec uszka o takie http://smaker.pl/przepis-uszka,50557,marysia11082.html ale często z lenistwa robię pierogi jednak
AngelikaX 21:49, 12 gru 2016

Justyno ładnie wyglądają i pewnie też smakują, ale lepić to ręcznie... moje nie muszą być wywiniętę...
22:01, 12 gru 2016
AngelikaX napisał(a)
Justyno ładnie wyglądają i pewnie też smakują, ale lepić to ręcznie... moje nie muszą być wywiniętę...

dla mojej mamy ..musza byc wywinięte i maciupkie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies