No i jak pisałam, tak zrobiłam. Chciałam zabrać Kasię, ale ona w W-wie, więc pojechałam sama. Dzowiniłam do Michaela, ale też w pracy...
No to obkupiłam się. I nawet posadzone już jest
nawet w garażu czyściutko-jestem pod wrażeniem, u mnie tak będzie jak dziecioki dorosną!napewno!!!
Garaż to zasługa Witka i naszego pracownika Sławka, którzy robili zimą. Specjalnie dla Was, wieczorkiem wkleję zdjęcia tego porządku - bo jest faktycznie. Szafki to prawdziwe "mercedesy", brakuje tylko uchwytów na narzędzia i narazie stoją pochowane w szafkach. Ukłony w stronę Witka, bo ja raczej mu "zaśmiecam" kwiatkami
Puk, puk.... sąsiadki z oczyszczającą miksturą ( jogurt naturalny, sok z pomarańczy, suszone morele i otręby) dla poprawienia kondycji - zamiast kawki proponujemy
Danusia zawsze witasz gości obiektywem ???
Przynajmniej będziesz miała dowód kto Cię "otruł"))))))))))))
Mikstury proszę na mój adres ,może wezmę się za siebie w końcu !))))))))))))))))
Puk, puk.... sąsiadki z oczyszczającą miksturą ( jogurt naturalny, sok z pomarańczy, suszone morele i otręby) dla poprawienia kondycji - zamiast kawki proponujemy
A załączysz również proporcje tej mikstury ... bardzo proszę
Ona może tak jakby otulać ten pieniek. Cięcie konieczne.
Te nowe odmiany trzmielin są nieco bardziej wrażliwe na mróz, ale powinno być dobrze.
Końcówki pędów należy poczyścić na wiosnę, to co widać że zmarznięte.
Najważniejsza jest ściółka na korzenie (kora sosnowa - przekompostowana) i osłona od wiatru.
Ja nie okrywam, ściółka jest już gruba więc nie dosypuję, a ogród mam za murem. Różaneczniki mi nie wymarzają.
Cudnie to wygląda, moje klimaty. Oczywiście dodałabym międzu stożkiem i dwiema kulkami (po prawej) cisa kulę na pniu
ŻÓłte kulki z czego są? Sufriticosa?
Bardzo miło się ogląda zmiany w ogrodzie, zwłaszcza gdy pokazujecie zdjęcia. To oznacza, że wystarczy trochę wysiłku i wszystko jest możliwe. Anetawi szukuje ogród dla potrzeb swojej rodziny - to wspaniały przykład, z przyjemnością się ogląda takie działania