Siedzę całymi dniami na necie i oglądam podziwiam i szukam inspiracji,i znalazłam ,mam nadzieję że właścicielka tego pomysłu nie pogniewa się że pokażę jej ogród
Czy takie coś zmieściło by się na tym moim kawałku przypomnę wymiary szer 3m dł 7..
Danusiu czy coś planujesz zamiast tej trawy, która była za hortensją? Tak przyzwyczaiłaś nas do widoku jej odbicia w lustrze, że jakoś jej brakuje. Delikatnie maskowała kant lustra i nie było widać , że to lustro na pierwszy rzut oka.
Pani Danusiu proszę o poradę. Ponieważ wymarzły mi żurawki citronelle na obwódce (jak widać na zdjęciu) to chciałabym posadzić cos w zamian . jest to strona bardzo dobrze nasloneczniona (słońce przez większą część dnia) myślę że dobrze będą wyglądać berberysy th. odm. tiny gold co pani na to?
Wraz z ładną i ciepłą pogodą odeszły moje chęci do prac ogrodowych... no nic nie poradzę na to, że jestem strasznie ciepłolubna i gdy za oknem wiatrzysko i przenikające zimnem powietrze, to ciężko zmusić mnie do wyjścia
No ale trochę się przemogłam i posadziłam zakupione ostatnio wierzby i tawuły... Chociaż tyle
Gosia! Co to za cudo to pierwsze z lewej? Nie mogłabyś tak powstawiać tabliczek z nazwami? Będziemy Cię zamęczać pytaniami o nazwy! A czym Ty karmisz te swoje cudeńka?