Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

AniaDS 00:33, 06 lip 2012

Ewuniu, cudny masz ten ogród, naturalny lecz zadbany, wszystko ma swoje miejsce .
Gratuluję drugiej stóweczki :*
Celina 10:34, 06 lip 2012

zaglądam bardzo często !! uwierz!
Ale obok tego widoczku nie dało sie przemknąć na cichacza!Pozdrawiam bardzo,ale to bardzo!!

Aha !co prawda już późnawo ,ale dwusetki jak najbardziej gratuluję

kwiatholandii 09:37, 10 lip 2012

Sebek napisał(a)

Taką Cię zapamiętam - szczęśliwą ogrodniczkę

Nie no - zmień awatar Ewuś

Jak miło widzieć Twoją twarz Niestety nie mogłam przybyć, ale ciesze się, że wreszcie mo0głam Cię zobaczyć Chyba jestem wzrokowcem, bo teraz Twój ogród stał mi się bliższy
Mam pomysł. Może zrobimy dzień odsłony gospodarzy Ogrodów? Kto będzie chciał być bardziej anonimowy wytnie fotkę na następny dzień.
agata_chrosc... 09:39, 10 lip 2012

Witaj Pszczólko! Ten Twój ogród to jak marzenie. Połozył by się człowiek pod tą lipą i tyle. Nic więcej nie robił! No i jak dla mnie zupełnie fascynujące, że tak dużo roślin sama wysiewasz albo ukorzeniasz. Mnie jak na razie udało się wyprodukowac wielkie ilości przetacznika siwego, a ukorzenianie żurawek skończyło się spektakularną klapą! Ale nie tracę nadziei i dlatego chciałam poprosic o instrukcję wysiewu ostróżek. Pozdrawiam serdecznie.
Milka 13:37, 10 lip 2012

Ewo, gratki na 200 setki
Martek 14:03, 10 lip 2012

Pszczółko wybacz mi twoje rozczarowanie to nie jest koniec tworzenia frontu,ale do tej pory był rządek jednorocznych mocnych kwiatuszków.Teraz chcę tło z bylin i miejsce dla rządka sezonowych.W tym roku nie kupiłam ich wiele więc dla zapchaj dziury są zlewające się białe żeniszki i begonie ,które wywalę jeśli uda mi się dostać jeszcze jakieś śmierdziuszki czy coś koło tego.Coś co w tym miejscu będzie kwitło tu jest tylko 4 godziny nasłonecznienia
Będzie dobrze kolor jest w innych miejscach i taka wieś ,że aż ))))))))))))))))))
Pozdrawiam serdecznie
Ogrodowisko strasznie mąci w głowie i zajmuje zbyt dużo czasu potem wychodzą takie dziwne rabaty z kosmosu
EwaG 21:32, 10 lip 2012

To już dwieście?
Ewo jakie masz porządne paliki przy pomidorach! Moja Mama właśnie mnie poinformowała, że przywiązywała pomidory do moich - pożal się Boże palików - pociętymi rajstopami. Pozdrawiam EG
monteverde 22:26, 10 lip 2012

Ewuniu przyjmij różyczki z okazji 204 stronki, trochę się zagapiłam zbiory truskawek super, a co z nich robisz? u mnie teraz przez deszcze dużo malin się zmarnowało, nawet dzisiaj 2 razy padało, szkoda owoców pozdrawiam , a ogród piękny
Martek 23:18, 10 lip 2012

Gratuluję stron

Pszczelarnia 23:59, 10 lip 2012

EwaG napisał(a)
To już dwieście?
Ewo jakie masz porządne paliki przy pomidorach! Moja Mama właśnie mnie poinformowała, że przywiązywała pomidory do moich - pożal się Boże palików - pociętymi rajstopami. Pozdrawiam EG

Paliki to szkoła Danusi (musi wyglądać porządnie). A element wiążący to rwany obrus lniany. Rajstopy byłyby bardziej elastyczne. A propos rajstop: odkrycie mojej wiekowej, sympatycznej, biegającej do lasu Sąsiadki: "kleszcze przez rajstopy elastyczne nie przejdą". Taką wersję ubioru zaproponowałam mojemu M., który też biega do lasu i jak prawdziwy myśliwy nie wraca z pustymi rękami a ... kurkami (i kleszczami).