No widzę, że salceson Wam przypadł do gustu
Choć musicie mi wierzyć - lepiej, że go już mniej niż więcej i ogólnie nie rzuca się tak w oczy bo murek za moją radą robiony zaczął rosnąc w oczach i wyglądać jak trzeba
Roboty jeszcze dużo, ale już coś widać
Od lewego dolnego rogu widoczny jest pożądany układ kamieni - kończy się salcesonem, który ma już prosto zakończoną górę.
O rany, żeby nie nabujać, bo hurtem płaciłam, i liczyły i ciągle nie zgadzała się liczba roślin! ale chyba po 10 zł, rh 38, kanny 18, przetacznik po 10, to może zurawki 12, a 10 trawy, no nie pamiętam, wywaliłam paragon
Kochani, ale piękne zdjęcia zrobiliście, właśnie stwierdziłam, że mam ich mało i wiele miejsc w ogóle nie sfotografowałam.
Wstawiam jeszcze parę z ogrodów Kasi i Anuli, w których są bardzo piękne rude żurawki
Proszę o wyrozumiałość co do kolejności zdjęć, nie mam wprawy w dodawaniu ich do forum i może wyjść kogel-mogel
Proszę również o porady co do nasadzeń, nie mam pomysłu co zrobić z kącikami przed wejściem do domu, dodam że jest to strona wschodnia i nie ma już bukszpanów w doniczkach (znalazły sobie miejsce na rabatach) tylko hortensje doniczkowe.
Dzisiaj było już zdecydowanie cieplej, więc zaprzestałam myśli o brzydkim kaczątku. Zajadam sałatkę z własnych warzyw (tylko pomidor kupiony) I czytam wrażenia ze spotkania u Danusi