Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:37, 10 sie 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
Ja bym tego nie nazywał problemem samym z sobą tylko standardem na O

Chyba dawno już rewolucji nie robiłam i mnie nosi a raczej znudził mi się mój ogród...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:36, 10 sie 2016

Do góry
Marzenaka napisał(a)
Witaj. Pozachwycałam się twoim ogrodem, jest boski! Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam.

Marzenka, dziękuję!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:35, 10 sie 2016

Do góry
Kuba napisał(a)

No to muszę się zorganizować i na inspekcję przyjechać cobyś łopatą za wielkiej rewolucji nie zrobiła

Przyjeżdżaj! Zaproszenie masz zawsze
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 17:34, 10 sie 2016

Do góry
Aniu, bardzo dziękuję za odwiedziny i prezenty! Miłe przedpołudnie dzisiaj mialam

Jeśli marzy Ci się ogród formalny to trzeba myśleć nad innym ułożenie bukszpanow. Jeśli tylko będziesz pewna swojego wyboru to zaczniemy projektowac
Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa 14:51, 10 sie 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Sylwio, polecam słuchać się Toszki Moje wszystkie trawy są posadzone w mieszance polecanej przez Toszkę. W taczce mieszam ziemię rodzimą, dobrą ziemię z worka, piasek, kompost, obornik granulowany i korę. Tak dobrze wymieszaną mieszankę daję do dołka, w której sadzę trawy.
Odpukać trawy ładnie rosną

Red BAron fajnie wygląda jak jest posadzony w taką "rzeczkę"-falę.
Na tej rabatce z Berberysem i Red Baronem nie dawałabym już jeżówek bo jak dla mnie za dużo tu będzie się dziać. Ale ja lubię mieć wszystko poukładane więc nie musisz mnie słuchać

Dbaj teraz o to aby trawy miały cały czas wilgotną ziemię.

Dzięki za przystępnie napisaną receptę na przygotowanie ziemi.Nie obędzie się bez błędów ale staram się słuchać Toszki!Red Barona przesadziłam,coś mi tam nie pasował i fakt że rozplenica by go zagłuszyła.W następnym sezonie znajdę mu lepsze miejsce.W jego miejsce trafiły różowe jeżówki a jako najniższe piętro przed rozplenice-turzyce żółto paskowane.Narazie wygląda nijak i nie zachwyca.Trzeba czasu aby się rozroslo.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:22, 10 sie 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Wróbelku, hortki za duże, za wielkie do tego małego ogrodu i coś mnie męczą...nie wiem czy w następnym roku nie będę się z nimi żegnała.

no chyba żartujesz !!!! nieeeeeeeeeeeeeeeeeee

ps. zrobię zdjęcie rb i wstawię u siebie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:32, 10 sie 2016

Do góry
polinka napisał(a)

wspniaąłości Polinko pokazujesz!
Mój ogród pod górkę... 09:10, 10 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Kasia - nie ukrywam, że pisząc to mam trochę pod górkę, bo sam nie ogarniam zbytnio co siem dzieje... Jednak zwiedzając forum trasą zupełnie nieobiektywną dochodzę do wniosku, że sprawy na naszym forum ogrodowiświrów mają się tak:

Na naszym head-wątku, czyli bukszpanowym trwają intensywne prace nad lokalizacją roślin - Danusia aż tuje opitoliła, by pomieścić dobro dla klientów

W ogrodzie u Ani z pergolą zrobiła siem różanka

Renia133 ma psa - toffany jest Jej zabawa ze skubaniem evergoldów wyszła im na dobre - wyglądają bosko, skubane

Karabela wróciła z wywczasów na wywczasy - ładnie jej porosło wszystko pod nieobecność. Choć nie wiem czy udało się jej wrócić prosto z lotniska na giełdę kwiatową - Wrocławianki znowu wsparły finansowo lokalsów

Magda Noemi dosadziła sobie hortensje do grabów. Danusia każe jej też kota przybć do płotu... Nic dziwnego, idealnie konweniuje z ławką na przedzie

Hania Andrus ma tyle pomidorów, że do przetwórni musiały trafić. Jak się ładnie uśmiechniemy to może wyśle nam słoiczek ketchupu na Śląsk?

Ola Leon nie chce fot wkleić... Dasz wiarę? Co dwa tygodnie mają być - a my tu głodni wrażeń

U Kasi w brzoskwiniowo-hortensjowym jest taka cukierkowa rabata, że nic tylko lukrem polać Mus begonie do jeżówek dosadzić

Małgosia Margarete zachwycona batami czipendejlsa... Proszę się nie nakręcać - o róże mi chodzi

Ewka Agentka kominka szuka - ale bio Właśnie - jaki Ty masz? Może jej pomożesz, kobita w mocnej potrzebie

Marta Zielona uprawia ogród nad morzem - ciągle pada, niezbyt ciepło, wilgoć w powiatrzu - nic tylko sadzić. Na kąpiel słoneczną nie ma co liczyć - Ty na szczęście ten bezpieczny wariant wybrałaś

Malkulka chora... Ale ogród ogarnięty i tak - jak ona to robi?

Vivę kopnął zaszczyt i powstał artykuł napisany przez Danusię - odsyłam do załącznika na stronie głównej Warto! Choć zazdro mam straszne, co najgorsze w piątek w konfesjonale się nie przyznałem do tego... No nic, innym razem

Ana art wróciła - ta to ma wejścia!

Mała Mi nie wyrabia - praca, muminki do kwadratu i dopieszczanie jej hektarów trochę zajmuje. Jak chcesz lotosa zobaczyć to leć do niej, fajny Ci on. Jak chcesz ususzonego to w Tychach kiedyś widziałem za parę złotych

W Madżeniu ogrodnika szaleją jeżówki z trawami, graby tylko coś zastajkowały - w ramach programu grzyb aut zostały po cięciu wyzbierane wszystkie liście z rabat Aha - jak zobaczysz mel kulki w TV to wiedz, że to te same co w białych donicach - nawet bukszpany mają większy fejm niż ja...

Kasia Kindzia Sportaka szuka - chyba musi na wschód po ten specyfik jechać, w Polsce ni widu ni słychu.

U Juzinki bukszpany chorują - walczy ostro. Z nerwów nawet malować zaczęła

U Kasi Siaki natomiast szaleją trawy. Konie jednak nie śmierdzą, a nawet wyglądają ładnie za tym płotem

Polinka szkółkę zakłada - aktualnie trwają prace ziemne

Nawigatorka natomiast fundnęła sobie pergolę - to trzeba zobaczyć. Pinterest się chowa

Katiaxx sobie muruje - niby beton, a cieszy wszystkich

U Gierczusi spotkanie było - znów mię minęli

AsiaK_Z takie sobie ostatnio kanty walnęła, że całe miasto się zleciało popatrzeć No i pół forum

Kasia Kasja natomiast zrobiła sobie gabiony - duuuże Teraz będzie łagodzić granit zieleniną

Ewelina Nicol po klony do Holandii pojechała, bo blisko. Dlaczego tylko my mamy tam tak daleko?

Ewcia z Kato szallleje w ogrodzie. Jednak wszyscy i tak najbardziej zachwyceni jej selfie po zakończeniu walki Już któryś dzień próbuję się z nią zgadać i nadal nie wyszło

A ja jak widzisz... lenię się Zresztą u mnie możesz zobaczyć jak bylinówkę robie 7 rok i jeszcze nie skończyłem Przy głębszym wczytaniu się może nawet odkryjesz zamek?

WOW! Dzięki Sebek! Że Ciebie jeszcze jakiś wywiad nie zatrudnił! Choć kto wie?
Czyli ogólny zarys mam, teraz czas nadrabiać.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:56, 10 sie 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Jeszcze gorzej Wnętrze restauracji.
a widziałam widziałam, pinetrest niczego nie ukryje
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:55, 10 sie 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Ewka, no nie. Wiem, że niejeden ogrodnik byłby zachwycony z takich limek ale dla mnie są za wysokie Mam problem z ogrodem a raczej sama ze sobą i ogrodem jaki chciałabym mieć.
Ja bym tego nie nazywał problemem samym z sobą tylko standardem na O
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:14, 09 sie 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Wróbelku, hortki za duże, za wielkie do tego małego ogrodu i coś mnie męczą...nie wiem czy w następnym roku nie będę się z nimi żegnała.

No to muszę się zorganizować i na inspekcję przyjechać cobyś łopatą za wielkiej rewolucji nie zrobiła
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:10, 09 sie 2016

Do góry
Rojodziejowa napisał(a)

O! To grubo

Zła jestem na siebie jakbym miała mało kłopotów to jeszcze to...ale utknęłam ze swoim planowaniem to myślę sobie dla odświeżenia umysłu pomyślę nad czymś innym...
Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa 23:04, 09 sie 2016

Do góry
Sylwio, polecam słuchać się Toszki Moje wszystkie trawy są posadzone w mieszance polecanej przez Toszkę. W taczce mieszam ziemię rodzimą, dobrą ziemię z worka, piasek, kompost, obornik granulowany i korę. Tak dobrze wymieszaną mieszankę daję do dołka, w której sadzę trawy.
Odpukać trawy ładnie rosną

Red BAron fajnie wygląda jak jest posadzony w taką "rzeczkę"-falę.
Na tej rabatce z Berberysem i Red Baronem nie dawałabym już jeżówek bo jak dla mnie za dużo tu będzie się dziać. Ale ja lubię mieć wszystko poukładane więc nie musisz mnie słuchać

Dbaj teraz o to aby trawy miały cały czas wilgotną ziemię.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:59, 09 sie 2016

Do góry
polinka napisał(a)

O! To grubo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:56, 09 sie 2016

Do góry
Rojodziejowa napisał(a)

A z czym to tak kombinujesz? Jakiś baner? Ulotka?

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:55, 09 sie 2016

Do góry
wrobelki napisał(a)
Nie tylko traffki Ci wyszły, hortki są cudowne

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:52, 09 sie 2016

Do góry
Wendy79 napisał(a)

Oglądam, czytam, podziwiam

Agatko, uwielbiam Twój tytuł wątku!
Proszę oglądać ile dusza zapragnie, polecam też poczytać w wolnej chwili wszystkie rady Toszki i Mazana
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:49, 09 sie 2016

Do góry
Kuba napisał(a)

a hortensje to już nie???

Ewka, no nie. Wiem, że niejeden ogrodnik byłby zachwycony z takich limek ale dla mnie są za wysokie Mam problem z ogrodem a raczej sama ze sobą i ogrodem jaki chciałabym mieć.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:46, 09 sie 2016

Do góry
alis napisał(a)

Same cudowności pokazujesz, gapię się w monitor z nieukrywanym zachwytem.

Alu aż mi głupio, że tyle razy jesteś u mnie w ogrodzie a ja tylko zawsze nadgonię swój wątek i już mnie nie ma
Mam nadzieję, że może zimą choć trochę będę na bieżąco.

Za zachwyt bardzo dziękuję!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:44, 09 sie 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Asiu, dzięki! Nie potrafiłam sobie wyobrazić... Niestety obie koncepcje odrzucone, myślę dalej

A z czym to tak kombinujesz? Jakiś baner? Ulotka?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies