O matko, co Wy pijecie że tak rymujecie. Ja też się dorzucam z życzeniami, Aniu wszystkiego co najlepsze, abyś miała zdrowie i siłę pieścić te swoje piękności i pokazywać je nam.
a to nutkajski którego kupiłam w zeszłym roku mężowi na 40tkę i dostał takie miejsce:
i kolejne pytanie i co dalej??
bukszpany będą podsypana kamieniami, również i pod murkiem tam się znajdą gdzyż ,mechanizm bramy i jej wysięgnik nie pozwalają na obsadzenie niczego blisko parakanu
Ale czy wypełnić tą pustkę dookoła cyprysa, czy posiać trawę...
Sama nie wiem...bo kosik taki mały skerek to udręka bo kosiarkę mamy dużą a posadzić coś...tylko co?? zero pomysłu
a co się szykuję ? nie potrafię Ci odpwoiedzieć jednoznacznie...
chcę mieć ogród z przeważającą białą i fioletową ( w różnych odcieniach) roslinnością
ale do tego uwielbiam rośliny szczepione na pniu które muszą zanleźć swoje miejsce ( bo już są kupione)
do tego byliny ale bez przesady i bukszpany które są od zeszłego roku przy wejściu
Życzenia już składałam, wieć teraz podaruję kwiecie....co prawda nie z mojego ogrodu tylko mojego brata, ale cudne, wiec się Tobie należy I motylków w brzuszku ,. też Ci zycze
i ten narożnik przy tujach Kórnik, mam ochotę na rododendrony w tym miejscu, jakiś łuczek zrobię,
trawa zniknęła, bo składowaliśmy tam częściowo materiał na podjazd
Witaj Bogdziu, zapraszam Cię na pokaz mojej wiosny, trochę dziwnej ale w końcu już lepsza taka niż ...
Aniu, mocne to to nie jest ale powojnika na pewno utrzyma aby tylko wiatrowi się oparło. Zresztą zobaczymy czy przejdzie testy. Teraz zapraszam na wiosenny pokaz.